writing-img

Jane Slalom Pro Reverse l. 2010

clock-img

19.10.2010, 22:18

clock-img

nina42

pencil-img

371

Ima katera izkušnje s tem vozičkom, torej modelom 2010? user posted image Vse informacije, ki sem jih našla so za starejše modele... 

clock-img

20.10.2010, 17:38

clock-img

Masha_M

pencil-img

714

Mi ga imamo in smo zaenkrat super zadovoljni. Je pa res, da z 2,5 meseci dlje kot do košare in lupinice še nismo prišli. user posted image

clock-img

22.10.2010, 15:46

clock-img

nina42

pencil-img

371

Hvala, kaj pa tko, po kvaliteti je v redu, ali se je kaj "razmajal"? Ker za neke starejše modele so govorili, da se kao kolesa majejo...

Meni se zdi v trgovini full kvaliteten, všeč mi je tudi, da ima vse karakteristike, ki jih iščem, npr. ročna zavora, napihljive gume, nastavljiv ročaj, da se obrača v obe smeri, da se naslonjalo na košari dvigne itd. Se mi zdi, da se pri katerih drugih že v trgovini pozna, da se kak del npr. preveč premika ali trese...
Skratka, po temeljiti raziskaviuser posted image mi najbolj odgovarja, ampak sem hotela malo vprašat za izkušnje, ker sem pač slišala neke kritike...

clock-img

22.10.2010, 16:09

clock-img

Masha_M

pencil-img

714

Zaenkrat nobenih pripomb, vse dela super (po 3 mesecih uporabe).

clock-img

28.10.2010, 13:59

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

super voziček, ampak neuporaben, športni del je zelo ozek, ko je dojenček star več kot 6 mesecov bo notri čist nabit, nobenga prostora

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

01.11.2010, 21:18

clock-img

nina42

pencil-img

371

user posted image moja starejša je 4 leta, pa čisto lepo sedi noter, dlje ga pa itak ne potrebuješ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem