cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

jane rebel pro

clock-img

08.01.2008, 20:17

clock-img

majci23

pencil-img

159

Ima katera lupinico jane rebel pro? všeč mi je namreč voziček jane slalom pro, lupinica matrix cup se je zelo slabo odrezala na testih in me zdaj zanima kakšna je pa tale, kako se obnese na testih? Katere lupinice imate uporabnice jane slalom pro? Kakšne so pomanjkljivosti če recimo kupim lupinco maxi cosi in ta ne gre na voziček? je to zelo velika ovira?

clock-img

09.01.2008, 00:13

clock-img

Anonimen

Sicer še nimam izkušenj, ampak po mojem ni. Itak je ta voziček narejen tako, da gre v ležeći položaj. Če je zima, uporabiš košaro, kjer user posted image tudi leži. Jajčko nujno potrebuješ samo za v avto. Če je ne boš imela na vozičku ni nič hudega. Pa itak jo otroci hitro prerastejo Nekateri so stari 6 mesecev pa imajo že 10 kg.

clock-img

09.01.2008, 13:49

clock-img

pupika27

pencil-img

201

midva sva kupila jane slalom pro rebel formulo v pikapolonici a še ni preizkušena ker pikica še noče na svet je ji noter prelepouser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!sem pa se tudi jaz najprej pozanimala za jajčko rebel in jo nato tudi kupila v kompletu ker so bili vsi z njo zadovoljni!!!!!zdi pa se mi že skoraj nuja da jajčko imaš saj smo v tem tempu časa precej mobilni in naše bebike so potrebne varnosti povsod tudi v avtosedežih!!!!!!!!!ne vem meni se zdi da brez jajčke skoraj ne gre!!moje laično mnenje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem