writing-img

jasli Andersen

clock-img

21.05.2010, 12:39

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Lepo bi prosila punce, ki imate otroke v 1.st. obdobju vrtca Andersen v enoti na Rašiški, da napišejo svoja mnenja in vtise kako ste zadovojne. Koliko so velike skupine, kakšne so vzgojiteljice, kako skrbijo za otroke..?

Lahko tudi na ZS, če želite anonimnost. Prosila bi pa za iskrenost, ker smo pred teško odločitvijo dobila sem pa nekaj negativnih informacij. Zdaj mi je hudo se odločit, da bi zapustili sicer drago a čudovito zasebno varstvo in ga prepisali sem, kjer nam je bližje in ceneje.

< Sporočilo je popravil PC Baby -- 21.5.2010 12:40:19 >

clock-img

21.05.2010, 16:30

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

da tukaj vprašam, ko je že isti vrtec (naša je tudi sprejeta v Andersena, sem ravno dobila obvestilo, samo bo imela 3 leta jeseni in bo šla v višjo skupino);
v obvestilu piše, da morajo starši ob vključitvi otroka v vrtec predložiti potrdilo pediatra o zdravstvenem stanju otroka - kakšno je to potrdilo? kaj potrjuje - da je zdrava? a moram k pediatru in peljat tamalo zraven, da jo pregleda? in a ga moram predložit od podpisu pogodbe (zdaj, junija) ali šele spetembra?

clock-img

21.05.2010, 21:49

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

potrdilo pediatra o zdravstvenem stanju otroka

To potrdilo ne sme biti starejše od 14 dni in ga greš samo iskat h P. Če je otrok zdrav (brez alergij ipd) ti samo napiše P potrdilo, brez pregleda. Moraš pa dat to vzg. prvi dan vrtca.

clock-img

22.05.2010, 07:05

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

potrdilo pediatra o zdravstvenem stanju otroka

To potrdilo ne sme biti starejše od 14 dni in ga greš samo iskat h P. Če je otrok zdrav (brez alergij ipd) ti samo napiše P potrdilo, brez pregleda. Moraš pa dat to vzg. prvi dan vrtca.

hvala user posted image
samo mi ni jasno zakaj kar vsi po spisku. a ne bi bilo bolj logično, da bi samo otroci s posebnim tretmajem - z alergijami (ipd), imeli ta potrdila?

clock-img

22.05.2010, 08:22

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

ne mateyka. To potrdilo je nujno potrebno za vsakega otroka. Moj fantek je npr. letos po 3 letih menjal vrtec, pa smo morali iz starega vrtca dvignit 3 leta staro potrdilo od P. in ga prinesti vzgojiteljici 1. dan v  novi vrtec. Gor pa piše, da je zdrav, brez posebnosti.

< Sporočilo je popravil Zala01 -- 22.5.2010 8:23:14 >

Rastemo in radi se imamo...:)

clock-img

23.05.2010, 18:28

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

OK, ker mi nobena ne odgovori (čeprav vem, da vas ima kar nekaj otroke v Andersenu) me zanima tudi za ostale jaslične oddelke: Marjetica, Lastovica ipd.)

Lepo prosim za mnenje

clock-img

23.05.2010, 20:32

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

jaz poznam eno mamico in punčko, ki je v Marjetici (jasli) in so zadovoljni user posted image
poznam tudi eno punčko s posebnimi potrebami, ki je zdaj prešla iz jasli v višjo skupino na Rašiški in sta zadovoljni obe - mami in punčka user posted image
z obema mamicama sem danes govorila o vrtcih, ker smo se srečali na igrišču in sem malo pobarala obe, tako za info, ker nam v obvestilu ne piše v kateri enoti je. do sedaj vse bp user posted image user posted image

clock-img

23.05.2010, 20:43

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Ja, sem klicala v upravo in so rekli, da zaenkrat so evidentirali sprejete po št. točk, potem jih bojo pa razporedili po enotah glede na mesto bivanja.

clock-img

24.05.2010, 07:49

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Mi smo tudi dobili Andersena user posted image user posted image  PC Baby, mogoče bomo pa "sošolci" user posted image .
Se pridružujem prošnji PC Baby za čimveč informacij!

- www.mojasobica.si -

clock-img

27.05.2010, 09:31

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

He, he, sošolci....user posted image

clock-img

27.05.2010, 11:32

clock-img

petra79p

pencil-img

17

Jaz sem slišala, da je to ful v redu vrtec. Žal nismo bli sprejeti. Smo 77. na listi. Vrtec imamo pa pred nosom....res 3 metre do tam. user posted image

clock-img

27.05.2010, 19:24

clock-img

Marja81

pencil-img

27

IZVIRNO SPOROČILO: petra79p

Jaz sem slišala, da je to ful v redu vrtec. Žal nismo bli sprejeti. Smo 77. na listi. Vrtec imamo pa pred nosom....res 3 metre do tam. user posted image

petra, pol sva pa sosedi :) in tut daleč na listi :(( 

clock-img

28.05.2010, 14:30

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Ribi Bibi, kdaj pa imate vi 10.6. sestanek? Ob 16.30 ali 18.00? A boste šli z malčico? Midva namreč nimamo varstva za malega in ga bomo kar s sabo vzeli.

clock-img

28.05.2010, 21:10

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Hmmm....mislim da ob 16.00 (razen, če sem si kaj narobe zapomnila). Mala bo pri tašči tačas, si ne morem predstavljat kako bi jo sicer lovila naokrog. user posted image Sem pa razmišljala o tem in mislim, da bo precej staršev prišlo z malčki.

- www.mojasobica.si -

clock-img

29.05.2010, 11:00

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Meni se zdi, da sem nekje prebrala, da bojo imeli v sosednjem prostoru organizirano varstvo za malčke. Bom pa vprašala, ko bomo šli podpisat pogodbo.

clock-img

01.06.2010, 09:31

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Sem danes vprašala pa so rekli, da se izrecno ne sme priti z otroci user posted image
Tako, da bom šla samo jaz. Drugače pa Ribibibi ne boš verjela: plusek... user posted image

clock-img

08.06.2010, 09:00

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Sem ti že na "zanositvi" odgovorila, pa ti bom še tukaj čestitala user posted image  Jaz bom tudi sama, upam, da ne bo pretirano dolgo trajalo. Se mi pa tako smešno zdi, da moram na roditeljski sestanek za 15mesečnega otroka user posted image

- www.mojasobica.si -

clock-img

10.06.2010, 20:11

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Hvala user posted image  Enako user posted image

Imam pa še eno vprašanje v zvezi z jaslimi Andersen. A mogoče veste katere plenice uporabljajo? Danes na sestanku so nam namreč povedali, da pleničke dajo oni, ampak da so pač ene low cost. Luksus user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem