writing-img

je ali ni

clock-img

24.10.2004, 14:47

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

danes je 2 dni pred M...zjutraj sem naredila že šesti test Romed v tem ciklusu, pa je bla prvič zraven še ful slabo vidna ...sploh je nisem resno vzela...po kosilu pa si nisem mogla kaj, pa sem naredila še enega (tudi romed) in je spet druga črtica, kot da imam privide...a jo naj resno vzamem? ima katera izkušnje s tem testom? je ta zelo slabo vidna črtica vredu znak al je blo pri kateri vseeno kasneje negativno?

clock-img

24.10.2004, 18:45

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jaz sem delala s tem testom, ko mi je menstruacija zaostajala 2 ali 3 dni, pa je bila ravno tako druga črtica vidna čisto malo, da nisem bila 100% ali je, ali si jo jaz zamišljam. CB test mi pa ni pokazal druge črtice. No, pa sem bila vseeno noseča.

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

24.10.2004, 21:53

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Jaz sem delala parkrat s tem testom, pa mi je zmerom prav pokazal. Probaj ga naredit bolj zjutraj, ko je v urinu več nos. hormona.

clock-img

25.10.2004, 09:21

clock-img

deily

pencil-img

334

Pri meni je bilo isto kot pri MojciH. CB ni pokazal nič Romed pa rahlo črtico, zato sem po štirih testih šla k G in mi je komaj v krvi ugotovil nosečnost, kajti tudi testi, ki jih imajo v bolnišnici niso pokazali 100% nosečnosti. Poskusi še enkrat za teden dni, če pa ne bo spremembe pokliči G in se naroči, ampak boš verjetno takoj na vrsti. Vso srečo in javi veselo novičko.

Deily in :duda:

clock-img

25.10.2004, 14:40

clock-img

urskas

pencil-img

683

Tudi meni je pokazal rahlo črtico že kakšne 4 oz. 5 dni pred pričakovano M. Črtica je bila po nekaj urah bolj vidna kot zjutraj. Čez kakšen teden sem ponovila test in je bila vidna že zlo močna črtica.

Tko da jaz mislim da ti je uspelo.:bravo:

LP urskas

clock-img

25.10.2004, 19:02

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Brez skrbi moja črtica je bila čisto šibka pa sem zdaj v 36.tednu z dvojčicama.

clock-img

25.10.2004, 19:02

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Brez skrbi moja črtica je bila čisto šibka pa sem zdaj v 36.tednu z dvojčicama.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem