cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

je kateri test večkrat zatajil kljub nosečnosti

clock-img

13.05.2008, 16:47

clock-img

loveforever

pencil-img

554

oj, sam informativno me zanima če je kateri test zatajil, pa je v bistvu bila noseča?, pa kateri test ji je zatajil in kateri pokazal pravilno!"!!!????

clock-img

13.05.2008, 17:38

clock-img

becky

pencil-img

335

men je prejšnji mesec zatajil. no, v bistvu so mi zatajili trije testi. najprej je bil BC rahlo user posted image , naslednji dan tudi, še naslednji dan pa sem naredila CB, pa se je + takoj pokazal, potem pa izginil. no, M sem dobil atri dni po zadnjem testu-in to konkretno. zdaj upam, da je v soboto ne bo. amak vem, za punce, katerim je pokazal -, pa so bile vseeno user posted image .

držim pesti, da bo +, če si ga želiš

clock-img

13.05.2008, 19:03

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Ne.  Pa sem jih delala običajno še preden mi je M izostala. user posted image So kar zaneslijivi.

clock-img

13.05.2008, 20:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Ne.  Pa sem jih delala običajno še preden mi je M izostala. user posted image So kar zaneslijivi.

Enako.

clock-img

13.05.2008, 20:30

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

baby check je totalno zatajil. nardila sem dva! oba sta pokazala črtico, ko je bil čisto čisto suh (po cca. 3 urah, kar ni realno). potem sem naredila clear blue in plus se je pokazal v trenutku. takrat ni bilo več dvomov... user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2008, 22:28

clock-img

pufka

pencil-img

155

meni jeuser posted image .sm ga delala pa čakala 15 min pa ni blo nič,nasledn tedn sm pa drugega delala pa je pokalal da je.sm šla gledat v smeti pa je bil prvi tudi pozitivenuser posted image

clock-img

14.05.2008, 09:43

clock-img

sharona

pencil-img

82

mislm, da je CB najbolj zanesljiv in da pri tem testu skoraj ni dvoma ...

clock-img

14.05.2008, 10:29

clock-img

sasa78

pencil-img

1009

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

jp bo kr držalo

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

clock-img

14.05.2008, 10:53

clock-img

Hator

pencil-img

756

Mislim, da so kar zanesljivi. BC je meni pokazal zeloooo rahlo črtico že 26. dan po zadnji M, CB pa dva dni kasneje močan +. Edino eni testi iz Mullerja - Viola mi pa nič ne pokažejo, niti kontrolne črtice, pa sem jih delala dvakrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem