writing-img

je kdo kaj "zašuštral"?

clock-img

13.10.2011, 12:28

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Skratka, hči je v 4. letniku in je oddala (pravočasno) vlogo za štipendijo. Pa me kliče da ni nakazana, čeprav na spletu piše da je nakazilo v ponedeljek.
Grem na CSD in tam mi gospodična na kratko objasni, da štipendije ta mesec ne bo, ker vloga še ni rešena in ker ni odločbe tud dnarja ne bo?! O.k., sam v "starem" sistemu se to ni nikol zgodilo, je šla štipendija naprej brez prekinitve oz. je bila vloga prej rešena. Kdo sedaj tukaj kaj muti??!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2011, 12:44

clock-img

Anonimen

nihce ni nic zasustral, samo cas si vzamejo, da vse vloge pregledajo user posted image ce bo odlocba pozitivna, bo dobila stipendijo za nazaj in za tekoci mesec, KO bo odlocba izdana. Prej pa ne.

clock-img

13.10.2011, 13:04

clock-img

roladica

pencil-img

310

Tudi pred leti je bilo tako. Jaz sem novembra običajno dobila dve štipendiji na enkrat. Čist normalno.

clock-img

13.10.2011, 13:15

clock-img

polho3006

pencil-img

846

IZVIRNO SPOROČILO: roladica

Tudi pred leti je bilo tako. Jaz sem novembra običajno dobila dve štipendiji na enkrat. Čist normalno.

enako

clock-img

13.10.2011, 13:57

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Enako. 

clock-img

13.10.2011, 14:21

clock-img

Pia*

pencil-img

644

10 let nazaj je bilo enako. Novembra sta bili dve nakazani (vem,ker jo je soseda dobivala) nobeno leto je ni dobila pred novembrom.

Evo prašala še prijateljico njena hči je prav tako še ni dobila in njene sošolke tudi še ne.

clock-img

13.10.2011, 15:12

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

IZVIRNO SPOROČILO: roladica

enako!

clock-img

13.10.2011, 17:04

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Ja ni kaj. Eni si lahko vzamejo čas in delajo počasi. Res ni bilo nakazanih štipendij, ker še ni odločb. Tudi mi smo spraševali na csd, pa so nam povedali, da bodo odločbe do konca meseca in da tudi nakazil ne bo pred odločbo. Smo jo pa mi dobili danes.

clock-img

13.10.2011, 17:32

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jup, je blo vedno tko - al sta prišli 2 skupej ene 2x se je pa zgodil, da je ena pršla 20. al pa 25., naslednja pa potem normalno 10. 

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni