writing-img

je kje kakšna zdravnica?

clock-img

26.09.2008, 19:42

clock-img

ikajug

pencil-img

42

Še eno vprašanje....3 leta stari punčki 2 tedna nazaj začne teči iz noska in ima 2 dni vročine..zdravnik predpiše Calpol in čiščenje noska...4 dni nazaj še vedno teče iz noska in kašlja, vročine ni več od začetka...zdravnik predpiše antibiotik Hiconcil...in zdej po 3 dneh antibiotika zopet vročina...men pa ni čist nič jasno.....kako lahko ponovno dobi vročino ob jemanju antibiotika?...res pa je, da ful kašlja...se vam sanja, katero bolezen ima?
Hvala za odgovor!!!!

Caecus ne iudicet de colore.

clock-img

26.09.2008, 19:45

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Na med.over.net (KLIKNI) je pediatrinja, ki dnevno odgovarja na zastavljena vprašanja. Če želiš mnenje strokovnjaka, je morda bolje, če postaviš vprašanje njej.
LP!

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

26.09.2008, 19:45

clock-img

eya

pencil-img

4615

Nisem zdravnicauser posted image

A so ji pogledali kri? Je bil antibiotik res potreben? kER ČISTO MOŽNO JE, DA GRE ZA KAKO VIROZO, NA NOVO, PA ANTIBIOIK (ups, črke) ne bo pomagal...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

26.09.2008, 19:49

clock-img

ikajug

pencil-img

42

Hvala!...ne, kri ji ni pregledala...je bil 4 dni nazaj sin na pregledu, in ker sta oba skupaj zbolela in imela oba iste simptome, je pač obema napisala antibiotik...sin je zdaj vredu, hči pa z vročino...pa še petek je, tak da ne moreva k zdr....katastrofa:(

Caecus ne iudicet de colore.

clock-img

26.09.2008, 20:11

clock-img

duhica

pencil-img

205

Nisem zdravnica, imam pa tri otroke in izkušnjo podobno tvoji. Ko se je pri mojem sinu (pa ravno v podobni starosti) to zgodilo, sem klicala prijateljico, ki je zdravnica in mi je rekla, da se lahko kak virus nacepi zraven in da bi pač ona počakala še kak dan ali dva. No in res je po dveh dneh vročina izginila. Tako da po moje , če ni nekih drugih čudnih simptomov (hropenje, dušenje) in se vročina , če je previsoka lepo zbije, ni panike. Pač mora miniti.
Pa veliko zdravja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem