writing-img

je možno in če je, kdaj test??

clock-img

30.03.2009, 10:42

clock-img

clara23

pencil-img

889

Takole je..rodila sem konec avgusta, 1. menstruacijo sem dobila 12.12.2008, potem naslednjo 12.2. sem jo pa že pred porodom vedno imela na 40 dni ali več. Nezaščiten odnos sem imela 22.3. (se pravi pred 1 tednom) in zdaj me zanima če je kaj možnosti da sem zanosila, oz. v kolikem času naj bi mi test nosečnosti (npr. clear blue) potrdil nosečnost?

Upam da nisem preveč zakompliciralauser posted image .

clock-img

30.03.2009, 10:44

clock-img

MATEJKA_

pencil-img

1170

test je možen že dan po izostanku M. se pravi, najprej si izračunaj, kdaj pribl. bi naj imela M.

clock-img

30.03.2009, 10:57

clock-img

Anonimen

Lahko poizkusis test za zgodnje odkrivanje nosecnosti,katerega naredis par dni prej.

clock-img

30.03.2009, 11:30

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Čist možno je, da si tudi zanosila. Po enem tednu po spolnih odnosih ti test še ne bo pokazal realnega stanja. Na tvojem mestu bi delala test po 40. dnevu po zm oz. kakšna dva tedna po nezaščitenem odnosu.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

30.03.2009, 19:57

clock-img

Ninaaa

pencil-img

81

Tudi jaz sem rodila konec avgusta in dobila prvo M sredi decembra, zdaj smo pa že mesec in pol spet noseči ;) Držim pesti, da si tudi ti zanosila, s testom pa vseeno počakaj še vsaj kak teden, če hočeš da ti pokaže realni rezultat. Bi pa rekla, da je možna nosečnost ne glede na dolžino cikla, ker se ti zdaj verjetno sam cikel verjetno še ni čisto uredil.

Naj bo rezultat tak, kot si želiš!

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

clock-img

31.03.2009, 09:59

clock-img

clara23

pencil-img

889

Res Ninaaa?? Spet si nosečka? Ja super! Ćestitam! upam da sem tudi jazuser posted image

clock-img

02.04.2009, 16:59

clock-img

clara23

pencil-img

889

no, da poročam..danes sem dobila user posted image user posted image . Pa drugič...

clock-img

02.04.2009, 20:23

clock-img

Maisha

pencil-img

206

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem