writing-img

je mogoce ali ni mogoce!!????

clock-img

16.06.2007, 14:07

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

Zivjo punce mene pa nekaj zanima in sicer danes sem naredila test nosecnosti--BABY check,ne zamuja mi user posted image ampak sem ga kar tako naredila se pravi za brez veze no ko sem ga neredila se ni nc pokazal na kar sem ga pozabila vrzti v smeti ,ko sem ga hotela vrzti sem se enkrat pogledala in kaj zagledamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo vidni dve crtici zdaj pa nisem sigurna je ali ni z mojmu dragijem sva bila zelo aktivna kar se ticeuser posted image zanima me kaj naj naredim ali naj naredim se kasn test ker na testu pise da po 10 minutah ne gledas vec testa to se mi ni se nikoli zgodilo ali je kaksna imela podobn primer pa je bila potemuser posted image zelo bi vam bila hvalezna za odgovore pa zelim vam velikuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

16.06.2007, 14:08

clock-img

Bety upa

pencil-img

467

Naredi še test CB in če zagledaš modri plusek, si nosečka...

clock-img

16.06.2007, 14:11

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

bom sla danes v lekarno pa ga bom naredila pa vam sporocimuser posted image

clock-img

16.06.2007, 14:13

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

user posted image user posted image user posted image vsekakor ti želim, da si noseča. meni je test pokazal že tisti dan ali dan prej, ko bi morala dobit M, ampak tudi mi ni takoj pokazalo user posted image user posted image , ampak šele malo kasneje sem videla rahlo črtico. kdaj si pa gledala potem še enkrat test? jaz bi si na tvojem mestu kupila clear blue in takoj ti bo vse jasno. meni je potem še isti dan pokazal nosečnost. držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

16.06.2007, 14:17

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

ja kasno urco dve po tistem sem se enkrat pogledala ampak ze prej ko sem kasneje pogledala test ni bilo se nikoli tako da so bile poj user posted image user posted image user posted image zato sem zdaj nesigurna se en test bom nardila pa bo user posted image

clock-img

16.06.2007, 14:51

clock-img

Anonimen

Kaj pa, če bi počakala do jutri in spet probala? Če bi pokazalo user posted image user posted image , potem ni več dvoma v to...

Želim ti vso srečo, da čimprej ugledaš ta pravi user posted image user posted image

clock-img

16.06.2007, 14:56

clock-img

petra81

pencil-img

733

Ma po mojem skromnem mnenju si nosečauser posted image , za sigurno pa naredi še en test najbolje jutri zjutraj!!!

Srečno

clock-img

16.06.2007, 14:56

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Jaz sem isto naredila lani, tudi počakala nisem, da so se črtice pokazale, čez tri ure pogledala, pa sta bili dve črtici, pol sem dala kri in rezultat, 6,5 mesečna dvojčka. 

clock-img

16.06.2007, 15:07

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Moja kolegica je tudi imela -, potem je pa čez nekaj časa se pokazalo user posted image , sedaj je mali star 5 let.

clock-img

16.06.2007, 15:13

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

punce res hvala za odgovore bom naredila test pa vam sporocim cao

clock-img

16.06.2007, 18:29

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Ja jaz tudi pravim - jutri še enkrat test in upam, da je to res to.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

17.06.2007, 20:11

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

zivjo punce danes zjutraj sem naredila test in je bil negativenuser posted image user posted image user posted image res nimam pojma kako to da je bil takrat pozitiven zdaj pa ta šok nikoli vec ne bom kasneje kot deset minut gledala test ker me jo zdaj samo razžalostilo vseno hvala vam za vaso podporo,ce nebi imela vas bi se mi zmesalo se enkrat vam hvala!!!

Rada vas mam pa zelim vam velikuser posted image user posted image user posted image user posted image !

clock-img

17.06.2007, 21:29

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

eky, zelo mi je žal. Upam, da te testi nikoli več ne bodo razžalostili in bo kmalu eden od testov pokazal user posted image user posted image . Kar pogumno naprej.user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2007, 12:33

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

Lucka25 hvala ti za spodbudo hvala vsem res ste dobre punce nevem kaj bi brez vas rada vas mam pa zelim vam vsem da cim prej zagledateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2007, 15:06

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

becky, to se je meni prejšnji mesec naredilo z baby checkom. dva sta mi pokazala rahlo črtico. sem šla dat kri in je pokazalo, da nisem noseča. res ne bom več delala BC testov ker sem slišala že za preveč primerov in tudi moja izkušnja je taka slaba.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

20.06.2007, 10:17

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

_beky_, meni se je to tudi že zgodilo, da sta se kasneje pojavili 2 črtici. To je evaporacijska črta, ali nekaj takega in ne pomeni nosečnosti. Testi so merodajni res le v času za katerega jamči proizvajalec. Meni je vedno BC pokazal takoj obe črtici, ko sem bila noseča.
Glavo gor, bosta pa drugi mesec v parih sekundah user posted image .user posted image

:)

clock-img

20.06.2007, 10:56

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Saj  lepo piše, da ga ne gledamo po 10 minutah. Torej tisto kar se pojavi po 10 minutah ni realno. Žal.user posted image
LP

lana38

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem