writing-img

je to možno?

clock-img

04.05.2006, 20:00

clock-img

EnjA

pencil-img

30

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=896639
Najprej link, da mi ni potrebno še 1x ponovno pisati!

No že 3 dni mi je slabo, smrdi mi vsa hrana, neprestano me zebe, počutim se čisto user posted image user posted image user posted image , zmatrana, da komaj hodim!
Danes zjutraj sem naredila test ki je pokazal user posted image (vendar je bila nosečniška črtica bolj nežna, ampak bilo je user posted image ), od odnosa je 10 dni, je možno da test pokaže user posted image že tako kmalu, kajti brala sem , da puncam ni pokazalo še nič tako zgodaj-poleg tega, je sploh mogoče da je zaradi nosečnosti zakšno počutje in slabosti(da ni kakšna virozauser posted image ), kajti še začelo se ni dobro vse skupaj-v prvi nosečnosti sem bila kot user posted image od prvega do zadnjega dne!
Kaj me vse še čaka-je imela katere podobne izkušnje?

clock-img

04.05.2006, 20:12

clock-img

Anonimen

Vsaka nosečnost se popolnoma razlikuje od prejšnje, kaj šele glede na druge nosečke. Čist možno je, da nekaterim prej pokaže test kot drugim, sem že brala, da enim sploh ni test pokazal user posted image , pa so bile user posted image .
Tako, da čestitke user posted image , slabosti pa bojo minile, ne skrbi, tud jaz sem misla umret, pa sem še tu user posted image

clock-img

04.05.2006, 23:45

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

05.05.2006, 07:21

clock-img

pikicaa

pencil-img

2842

user posted image ČESTITKEuser posted image

clock-img

05.05.2006, 16:04

clock-img

evica23

pencil-img

116

Čestitamuser posted image !!!
Tudi meni je pokazal testuser posted image , že po enem tednu.

clock-img

05.05.2006, 17:14

clock-img

Anonimen

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image . Ta pikica vama je bila res namenjena! Ja, se pa strinjam, da ni vsaka nosečnost enaka. Jz sem bila točno taka, kot opisuješ ti. In to 4 mesece user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem