writing-img

je to nabodalo?

clock-img

28.04.2006, 12:08

clock-img

čaki

pencil-img

1009

v nedeljo imamo praznovanje pa bi rada naredila hm mislim da se reče temu nabodala? meso in zelenjava ki sta napičena na palčko?! no če se reče ali pa ne mene zanima kaj daš še gor? meso-kakšno?, papriko. še kaj? user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.04.2006, 12:44

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Meso je lahko piščančje, puranje, ali pa svinjina. Vmes daš še papriko, nekateri pa dajo tudi na koščke narezano slanino. Seveda pa je to stvar okusa.  Pa veliko sreče pri pripravi. Meni tega ni potrebno delati doma; mam mesarje pri hiši, pa oni to naredijo namesto meneuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hafi -- 28.4.2006 12:45:48 >

clock-img

28.04.2006, 13:52

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja, pa začinit moraš. V principu lahko daš pa še kakšno drugo zelenjavo zraven, če imate radi. Meni so bučke všeč, je pa res, da obstaja možnost, da ratajo mehke, če predolgo meso cmariš.

clock-img

28.04.2006, 19:01

clock-img

SLAMlCA

pencil-img

124

jst dam še hrenovke pa čebulo ki jo obvezno posebej posolim meso pa namažem z zenfom poleg vegete.

clock-img

13.05.2006, 07:05

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Jaz delam velikokrat tudi nabodala, ki jih ni teba pečiuser posted image REcimo nanizam gor izmenično mocarelo in paradižnik, gor par kapljic olivnega olja in bazilike, ali pa sadna nabodala, zraven pa lahko postrežeš topljeno čokolado in smetano za namakat. To sem dala samo kot predlog za kaj so še uporabne palčke od ražljičevuser posted image Pa še dobro izgleda vse skupajuser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem