writing-img

je to normalno

clock-img

08.04.2007, 19:29

clock-img

Anonimen

Sedaj sem noseča že drugič,vendar ta druga nisečnost ni niti malo podobna prvi,saj mi v prvi nosečnosti razen slabosti ni bilo nič,zdaj v drugo pa imam poleg rahle slabosti še občutek,da mi bo prsi razneslo-postale so polne in težke  pa tudi ščemi me v bradavicah, spodnji del tebuha pa imam napihnjen-zaotečen in občutljiv,če sem cele dneve na nogah in delam mi kar nekako pritiska navzdol in boli v predelu jajčnikov,sem pa sedaj v 11 tednu.

Hvala in LP !

clock-img

08.04.2007, 19:37

clock-img

Anonimen

Vsaka nosečnost je drugačna.
Malo se pazi in počivaj.
Jas sem trikrat rodila in prvič nobenih težav, druga in tretja nosečnost pa strogo ležanje.user posted image user posted image

clock-img

08.04.2007, 19:51

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Anonimna, pri meni je enako. Sem v 11 tednu in enako v prvi nosečnosti samo slabosti, pa je hitro minilo in bilo vse ok. Sedaj pa mi je slabo, utrujena sem, kadar kaj delam sem tako zadihana, pa me tišči v trebuhu in hrbtu. V prejšnji nosečnosti sem se počutila odlično, sedaj pa kar nekaj. 

clock-img

08.04.2007, 20:51

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Če te vse boli in če imaš delo , kjer se večinoma stoji in kaj težkega dviguje, se raje pojdi pokazat G. Naj te pa da na bolniško. Življenja so dragocena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem