writing-img

je to o.k.?

clock-img

30.08.2006, 17:09

clock-img

natalia

pencil-img

1423

zdravo,

ker se je naša puža začela postavljati na vse štiri in plazit, me zanima če je to vredu, da plazi nazaj oz. rikverc?

aja, pa še nekaj, a ima katera kakšno idejo kako naj ji preprečim, da bi v spanju to delala?user posted image  ponoči stoji na vseh štirih in se ziba sem in tja, pa včasih pojoče?

thx

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

30.08.2006, 17:28

clock-img

mml

pencil-img

4156

IZVIRNO SPOROČILO: natalia

zdravo,

ker se je naša puža začela postavljati na vse štiri in plazit, me zanima če je to vredu, da plazi nazaj oz. rikverc?

kar veliko user posted image  osvoji najprej premikanje vzvratno in šele potem naprej, predvsem zato, ker imajo roke močnejše od nog in se porivajo nazaj.

Pa veliko zabave sedaj, ko je user posted image  bolj mobilna

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

30.08.2006, 18:36

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Moj tamali je isti. Ne vem, kaj bi lahko bilo narobe?

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

30.08.2006, 18:57

clock-img

Anonimen

Moj se pa  v spanju plazi naprej, dokler ne pride čist do stranice in ko ne more naprej jok.user posted image  No zdaj pri 9.m. se zloži potem postrani po postelji čisto spredaj ob stranici. Kdo bi jih razumel - jim že paše tako.

Glede plazenja nazaj pa kot je že ena napisala. Veliko se jih najprej plazi nazaj, pa šele potem ugotovijo, da je lepše če šibajo naprej. Moje dete pa spet nima rikvercauser posted image

clock-img

30.08.2006, 22:16

clock-img

ona

pencil-img

3685

IZVIRNO SPOROČILO: bonnie_

Moj tamali je isti. Ne vem, kaj bi lahko bilo narobe?

nič ni narobe,jih bo že minilo.Vsako obdobje prinese nekaj novega

clock-img

30.08.2006, 22:25

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

mi sicer nikoli nismo ne plazili ne hodili vzvratno, ampak sem slišala, da je to čisto normalna faza ...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

30.08.2006, 22:28

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Eni plazijo naprej, eni nazaj.

Eni sploh ne plazijo, ampak sedijo in se z nogami odrivajo tako, da se vrtijo okoli svoje osi. Od kolegice mala je to počela, to je šele hecno!

clock-img

30.08.2006, 23:55

clock-img

sjug

pencil-img

334

Povsem normalno in hitro mine, teden, dva pa bo punčka šla naprej. Moja sta oba šla najprej rikverc, potem šele naprej. Sva se jima z dragim tako smejala, ker sta se oba jezila. Bolj sta nekaj želela, dlje sta bila. Potem pa veliko zmagoslavje, drsanje po terbuhu naprej!

Never Ever Give Up!

clock-img

30.08.2006, 23:58

clock-img

rija

pencil-img

15589

Moj že dobro obvlada rikverc. Edino mu bom na vrat retrovizor dala zmontirat, ker sem ga danes izpod kavča vleklauser posted image user posted image

clock-img

31.08.2006, 10:08

clock-img

natalia

pencil-img

1423

user posted image user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

31.08.2006, 22:20

clock-img

Darči76

pencil-img

140

Čisto normalno - ima pač roke močnejše in se odriva nazaj. In kako se je naš razkuril, ko je otel priti do nekega cilja in se je vedno bolj oddaljeval user posted image user posted image user posted image !
Ga je pa rikverc faza minila po kakem tednu dni in sedaj plazi že veselo naprej user posted image user posted image user posted image .
Pa moramo pred njim umikat vso kramarijo, ki seveda ne sodi v stanovanje user posted image

Don't be afraid that your life will end,
be afraid that it will never begin.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem