writing-img

je to vgnezditvena?????

clock-img

03.03.2009, 11:10

clock-img

full nestrpna

pencil-img

28

pozdravljene!
zadnjo menstruacijo sem imela 12.2.09....v nedeljo 1.3. pa sem zvečer ko sem šla na wc opazila rdeč madež na papirju kar pa je tudi blo vse...sem mislila da se bo menstruacija prehitro vlila pa si dala vložek za vsak slučaj da se zjutraj ne zbudim v krvavi postli.pa nič...drugi dan pa kot da nič nebi blo:/ mi ni nič jasno kaj je to bilo.imam že 5 dni bolečine(krče) kot če bi imela menstruacijo,..nevem kot kaj si naj to razlagam,menstruacijo sem računala da dobim okoli 11.3. pa me zanima če mogoče veste ali je to vgnezditvena?ne vem...
hvala vam že v naprej
lp

clock-img

03.03.2009, 11:24

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

tukaj imaš koledarček, pa si zračunaj, glede na tvojo dolžino ciklusov, če je vgnezditev možna

http://www.mambaby.com/articles/sl/2193

clock-img

03.03.2009, 11:37

clock-img

polho3006

pencil-img

846

To bi lahko bila ovulacijska krvavitev. pri meni se je pojavila do sedaj dvakrat in je bila nekako 16, 17 dan ciklusa.

clock-img

03.03.2009, 12:34

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Jaz tudi mislim, da je največ možnosti, da je šlo za ovulacijsko krvavitev....

clock-img

07.03.2009, 16:22

clock-img

Lenck

pencil-img

431

IZVIRNO SPOROČILO: full nestrpna

pozdravljene!
zadnjo menstruacijo sem imela 12.2.09....v nedeljo 1.3. pa sem zvečer ko sem šla na wc opazila rdeč madež na papirju kar pa je tudi blo vse...sem mislila da se bo menstruacija prehitro vlila pa si dala vložek za vsak slučaj da se zjutraj ne zbudim v krvavi postli.pa nič...drugi dan pa kot da nič nebi blo:/ mi ni nič jasno kaj je to bilo.imam že 5 dni bolečine(krče) kot če bi imela menstruacijo,..nevem kot kaj si naj to razlagam,menstruacijo sem računala da dobim okoli 11.3. pa me zanima če mogoče veste ali je to vgnezditvena?ne vem...
hvala vam že v naprej
lp

vgnezditvena bi najverjetneje bila okoli časa, ko bi morala dobiti menstruacijo (takrat se vgnezdi), ti si pa najverjetneje imela "šele" ovulacijo. ampak nikoli se ne ve...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem