cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

jemanje kontr.tablet-ali čakati pred zanositvijo

clock-img

18.09.2008, 10:53

clock-img

zita

pencil-img

296

Pri skoraj 33 sem rodila prvega otroka. Pred zanositvjio sem jemala kontracepcijske tablete cilest. Po prenehanju tablet sem čakala 6 mesecev (začščit kondom) in ko sva se odločila za spolne odnose  brez zaščite takoj zanosila.

Zdaj bom stara 36 let, drugo leto bi rada imela še enega otroka.
Do sedaj nisem imela kontracepcijskih tablet, vendar sva se z možem odločila, da bi jih spet začela jemati.
Zanima me, ali to še velja oziroma ali jekdaj veljalo (ali sem se jaz tako odločila pred prvo zanositvijo) , da ko prenehaš s kontracepcijskimi tabletami, moraš nekaj  časa počakati, preden zanosiš.

clock-img

18.09.2008, 11:11

clock-img

ninca19

pencil-img

133

glede čakanja vsak G pove drugače. eni pravijo vsaj tri mesece, drugi pol leta, eni pravijo samo prvo menstruacijo potrebno počakat. tak da so mnenja različna. jaz osebno sem jemala kt več kot pet let in po prenehanju nisem nič čakala. zanosila sem že drugi mesec in je vse ok. danes namreč tabletke niso več tak hormonskeda bi blo potrebo čakat. telo se prečisti že po nekaj dneh ne jemanja tabletk. 

Nina

clock-img

18.09.2008, 11:30

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Jaz sem zanosila takoj po prenehanju jemanja KT,imam zdravega user posted image Ravno tako sem jemala Cilest.MOja G pravi da se naj bi počakalo en mesec.

clock-img

18.09.2008, 12:07

clock-img

Anonimen

Navodila moje ginekologinje- tri mesece prej ne jemati KT- takrat redno piti folno kislino.

clock-img

18.09.2008, 13:01

clock-img

Anonimen

ne rabiš čakat,saj učinki kt izgunejo iz telesa že v cca 5 dneh!!!!

clock-img

18.09.2008, 13:22

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

meni je G rekla, da lahko začneva delat user posted image  takoj, ko neham jest KT.

clock-img

18.09.2008, 14:28

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Jaz sem tudi jemala Cilest in sem zanosila takoj, ko sem jih nehala jemat. Rezultat: zdrava, navihana punčkauser posted image

clock-img

18.09.2008, 15:17

clock-img

severnica77

pencil-img

859

Tudi meni je G rekel, da lahko začneva delati na user posted image  takoj, ko preneham s KT. Sem pa jemala Diane. Morda so različne informacije G odvisne od tega, katere KT jemlješ.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem