writing-img

jeseni izpada muckom dlaka?

clock-img

25.09.2006, 15:57

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

mojmu  mačku-star je kako leto ful izpada dlaka, prej sm ga probala krtačit pa se mi zdi da mu je še bolj šla ven, a nebi moral sedaj jeseni dobivati dlako ne pa da jo izgublja...user posted image
hvala!

< Sporočilo je popravil pajčolanka -- 25.9.2006 16:00:42 >

clock-img

25.09.2006, 15:59

clock-img

Anonimen

Mojim dvema nč ne izpadauser posted image
Pa si zihr da ni kej bolan?
Kakšne ma pa učke pa smrček?

clock-img

25.09.2006, 16:05

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Če je mucek skos notri,potem je čisto naravno. Tiste mačke ki so zunaj zamenjajo dlako z drugo,ja, tiste,ki so pa večina notri jim pa ni treba dobiti orenk kožuha,k je itak toplo v stanovanju. Bolna verjetno ni, ker bi ji potem dlaka izpadala samo v določenih predelih in to bolj kot ne do golega.

Lep pozdrav! K

clock-img

25.09.2006, 17:11

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

ne maček je popolnoma zdrav, nč prehlajen, nč bolh in tega je pa tko, zunaj in noter...smo doma na deželi, vendar ne na kmetiji in je pač nekaj zunaj nekaj noter-ponoči je noter... prejšnji tedn sm ga sicer kopala ampak je šel vn šele pozno popoldne ko je biu že popolnoma suh, tako da kopanje verjetno tudi ni razlog....

clock-img

26.09.2006, 00:11

clock-img

Anonimen

Menja dlako - letno odvrze in oblece zimsko. Ti tut ne bi v kopalkah hodila pozimi, a ne? user posted image

Pri Luni (pes sicer) tudi dlaka ze zelo izpada in ji raste nova, gostejsa in daljsa (samo, da se ona takole ''levi''user posted image  kaj veckrat kot le 2x letnouser posted image ).

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem