writing-img

jesenska obutev

clock-img

17.08.2006, 12:44

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

kaj ponavadi kupite vašim malčkom?
moja ima sedaj ene tanke,lahke cicibanove supergice in ene zaprte čeveljčke (se mi zdijo skoraj pretopli trenutno -sem jih dobila spomladi)...avgusta je naenkrat vse prerasla...že cel teden premišljujem, če naj ji kupim še kake polsandalčke...ko se ji le ne bi nogice tako potile! user posted image pa tako spremenljivo vreme!!!
premišljujem še o gumijastih škorenjčkih za dež, pa ne vem, ali naj še kakšen mesec počakam?

clock-img

17.08.2006, 14:20

clock-img

total

pencil-img

4453

Tudi jaz bom mogla iti nekaj nabavit mu za obut,verjetno kar Nike teniske za jesen,pol pa škornčke.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

17.08.2006, 14:25

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Joj, našemu dvoletniku pa tolk hitro raste nogica, da je joj. Smo že pri številki 24. Tako da zaenkrat ima za jesen take čeveljčke
user posted image ,

za bolj suho vreme nike copatke, približno take:
user posted image ,
bomo pa verjetno morali nabavit še ene Cicibanove (lani je imel take luštne za celo zimo, ampak so številka 23), pa še ene gumijaste škorenjčke, ki jih je lani tudi oboževal.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

17.08.2006, 14:30

clock-img

total

pencil-img

4453

Maxica,mi mamo  tudi že 24,kje pa si nabavila ta prve,so ful luštneuser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

17.08.2006, 15:11

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Letos bo prva jesen, ko bomo morali Anžetu kupiti čevlje tud za jesen... Še sama ne vem, kakšne mu naj kupim... user posted image

clock-img

17.08.2006, 15:31

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: total

Maxica,mi mamo  tudi že 24,kje pa si nabavila ta prve,so ful luštneuser posted image

Oj, jaz več ali manj vse kupujem na www.superge.si . Tudi te. So res fajn, mehki in kompaktni.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

17.08.2006, 22:48

clock-img

Bumblebee

pencil-img

32

Jaz prisegam na Cicibana. Trenutno ima sandalce, ki so zaprti, a imajo ob straneh luknice, da mu ni prevroče, če je pa toplo, pa mu nataknem poletne sandalčke.

Za jesen pa imamo ene gumjaste škorence za v dež (in za po borovnice in gobe na POkljuko), ter nizke zaprte čevlje.

Pozimi pa nekoliko višje gležnarje in podložene škorence.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem