writing-img

jogurt

clock-img

29.09.2005, 11:19

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

Mojemu skoraj 7 mesečnemu jedcu bi ponudila jogurt. Katerega mi svetujete? 

clock-img

29.09.2005, 11:21

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Jst sem ji prvič dala navaden jogurt, 3.5 %m.m. od Mercatorja. Stara je bla pa tud nekje 7 mesecev...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

29.09.2005, 11:33

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ja, najboljš da probaš kr z navadnim, polnomastnim najprej. Probaj najprej malo, pol boš pa videla, če se bo pojavila kakšna reakcija. Naš kr rad je jogurt, mu pa dam kdaj pa kdaj tudi sadnega, ali pa frutchzwerge, to tudi obožuje.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

29.09.2005, 12:34

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Jan je mogoče 2x jedel navadnega, vendar sem mu not vmešala sadje, sicer ga ne bi jedel user posted image . Drugače pa vedno je sadnega - jogobello, frutissimo, al neki takega (od Dukata), Topfen Creme (ta je zakon), skuta (od Lj. mlekarn) s podloženim sadjem, ipd. Tistih raznoraznih mini variant se pa nikoli ne poslužujemo. Mini = tiste za tri žličke user posted image  

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

29.09.2005, 14:16

clock-img

Anonimen

Najbolje probat kar z navadnim. Mogoče mu pa čez čas noter vmešaš ali sadje, ali pa kar doma narejeno marmelado (bolj naravno).  Sicer pa če naša je sadni jogurt, je jogobella (zott). Eni zelo pogledajo tudi roke trajanja. Več časa ko ima rok trajanja, bolj je umeten.
LP
Tash

clock-img

29.09.2005, 15:13

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz mojemu dajem navadni jogurt s 3,5 maščobe in vanj zmešam kakšno sadje, kar pač imam v hladilniku. Že od samega zaćetka mu v jogurt mešam sadje, samega mu nikoli nisem ponudila. Ne vem, verjetno zato, ker tudi meni ni preveč všeč navaden jogurt. Sadnih jogurtov mu pa še ne dajem. Fruchtswerge sem problala, ampak se meni zdi to tako sladko, kar zanič..
Z jogurti sva začela pri dobrih 7 mesecih. Včasih namesto jogurta uporabim tudi skuto.

clock-img

29.09.2005, 16:25

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Jaz sem tudi Maji dala kar navaden jogurt z 3,2% maščobe. Ima rada pa tudi tiste skutke mini ( za 3 žličke, he he ). Saj toliko jih pa spet ne poje, da bi ji lahko škodile. Sem pa tja.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

30.09.2005, 19:57

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Alette za otročke po 8. mesecu.

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem