cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

joj me je prizadel

clock-img

05.05.2008, 09:20

clock-img

mihi55

pencil-img

18

včeraj moj partneruser posted image

Sva se hodila kopat, pa je že tam bil ful čuden. Ko pa prideva domov sem ga pa vprašala če je kaj narobe?
Še zaj nemorem verjet kaj mi je rekeluser posted image .

Rekel je, da je videl v kopališču ful mamic pa nobena ni mela tolk strij kot jas. Pa ko ve da se itak že tolk sekiram zaradi tega, pa lani sploh nisem šla v kopališče, zaj pa enkrat grem in mi reče kaj takegauser posted image . Pa kaj naj naredim? Ma moram živet napraj, ampak kako?user posted image user posted image

clock-img

05.05.2008, 09:24

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz bi mojemu rekla, naj si jih domov pelje če upa, meni pa naj da keš, da si jih grem odstranit, da na mojo kožo ulovim kakšnega gentelmana.....
najbrž tudi tvoj mož ni perfekten in mu tudi kje kaj dol visi, ha???

clock-img

05.05.2008, 09:27

clock-img

mihi55

pencil-img

18

Ja pa se da to sploh kako odstranit?
Saj zaj itak ne ker nimam tolk dnarja, ampak mogoče gdaj. No moj mi ne daje nobenega upanja, skos mi pravi da bom vedno taka, ker to več negre vztran,...user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2008, 09:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mihi55

Sva se hodila kopat, pa je že tam bil ful čuden. Ko pa prideva domov sem ga pa vprašala če je kaj narobe?

Rekel je, da je videl v kopališču ful mamic pa nobena ni mela tolk strij kot jas. Pa ko ve da se itak že tolk sekiram zaradi tega, pa lani sploh nisem šla v kopališče, zaj pa enkrat grem in mi reče kaj takegauser posted image . Pa kaj naj naredim? Ma moram živet napraj, ampak kako?user posted image user posted image

Ja kak pa je to ugotovil? A je bila feeeejst gužva, ste se mogli stiskat kaj?user posted image

clock-img

05.05.2008, 09:31

clock-img

Anonimen

Saj zaj itak ne ker nimam tolk dnarja, ampak mogoče gdaj. No moj mi ne daje nobenega upanja, skos mi pravi da bom vedno taka, ker to več negre vztran,...user posted image user posted image user posted image

Kaj pa tvoj partner ima denar?user posted image  

Pa dobro kakšna pa si?? Kaj si po celem telesu zasuta s strijami?user posted image

clock-img

05.05.2008, 09:31

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ja kak pa je to ugotovil? A je bila feeeejst gužva, ste se mogli stiskat kaj?user posted image

Verjetno je cel dan sam bejbe v kopalkah gledal. Ti mu kar reči, da tudi nobena ni rodila njegovega otroka, zato naj kar tebe in otroka gleda.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

05.05.2008, 09:32

clock-img

Anonimen

Ja madona, a ti nis vidla pa nobenga dedca k je mel boljš rit, pa lepš trebuh, pa daljšga.....user posted image
Lubi bog, ne se sekirat zarad takih stvari.

clock-img

05.05.2008, 09:33

clock-img

Anonimen

Ja pol bi mu pa rekla da od drugih več zaslužjo pa lahko ženam odstranitev strij plačajouser posted image

clock-img

05.05.2008, 09:33

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Strije se da odstranit tako kot vse brazgotine , vendar zahtevajo zelo veliko potrpljenja. Največkrat pomagajo razni peelingi, ki vspodbujajo obnovo kože. Jaz bi na tvojem mestu (če je situacija res tako grozna kot praviš) stopila do kake res dobre kozmetičarke in povprašala, kaj se da naredit.

clock-img

05.05.2008, 09:35

clock-img

mihi55

pencil-img

18

Ja jih mam kar nekaj.

Po notranji strani beder (tu jih je največ), pa po zizah jih je nekaj, Po trebuhu jih pa nimam

clock-img

05.05.2008, 09:36

clock-img

Anonimen

A tvoj je ženskam  zize pregledoval pa notranjo stran stegen?user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2008, 09:38

clock-img

mihi55

pencil-img

18

IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

A tvoj je ženskam  zize pregledoval pa notranjo stran stegen?user posted image user posted image user posted image

Očitno resuser posted image . Verjetno je cel čas sam to gledal kera jih ma več in kera majn, da je lahk pol meni očitaluser posted image
Pa sem se celo nosečnost mazala, pazila kaj jem (se nisem ful dost zredila), pa tudi zaj nisem debela, mogoče kak kg preveč, ampak strije so vseeno prišle in njega to fuuuul moti (se mu gravžajo)user posted image

clock-img

05.05.2008, 09:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

Ja, to se zgodi če imaš oči. user posted image

Lej punca, vzameš mu kartico in hopa cupa h kozmetičarki. A tega ti ne more privoščit? Pa ne še en, ki sere s prazno ritjo user posted image

clock-img

05.05.2008, 09:39

clock-img

Anonimen

Ne more se ti gravžati nekdo, ki ga imaš rad.user posted image

clock-img

05.05.2008, 09:40

clock-img

Anonimen

Kot prvo bi mu jaz že to oponesla, da kaj ma druge babe za zjat.

Kot drugo ga pa vprašj, če se mu vajin otrok tud gnusi? Mislim, sej si ja ti nosila tega otroka, pa ga ti rodila, pa zarad otroka maš strije (verjetno), nisi se zapustila, a ne?

clock-img

05.05.2008, 09:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Ne more se ti gravžati nekdo, ki ga imaš rad.user posted image

Sam resuser posted image
Kakšn bebec da kej tacga prjav.
To pa je ljubezen jauser posted image

clock-img

05.05.2008, 09:43

clock-img

vaney

pencil-img

2581

jaz bi pa tvojega dragega nekam poslalauser posted image user posted image user posted image kako si sploh upa rečt kaj takega, sploh, če ve, da se že ti sekiraš zaradi tegauser posted image a on je pa popoln??? joj, me razkurijo taki moški, ki bi imeli 10 otrok, zraven pa manekenko brez ene strije, pikice celulita, radiatorčki na trebuhu....user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

05.05.2008, 09:43

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

jaz bi mu rekla, da tut noben od mojih bivših ni imel tako malega tiča, pa mu tega ne povem v obraz.... pa da ga vidim junaka potem

clock-img

05.05.2008, 10:14

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Jaz bi mu pa rekla, da še nisem srečala dedca s tako prazno glavo, kot jo ima on. Pa spomnila bi ga, da bo mogoče kdaj plešast, star in grd. Kako se bo počutil, če mu boš vse to takrat pod nos vrgla!?

Grdo od njega.

In ti verjamem, da te je prizadel. Drži se in glavo pokonci!

clock-img

05.05.2008, 10:15

clock-img

snake

pencil-img

716

joj kar nerodna situacija, ne vem kako bi reagirala jaz, ampak vem da ta tvoj je velik kos dreka....pardon na izrazu

življenje je lepo

clock-img

05.05.2008, 10:18

clock-img

snake

pencil-img

716

prav me zanima kaka si ti nivess ki se toliko zabaš na tej temi

življenje je lepo

clock-img

05.05.2008, 10:18

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja, po večurnem izbuljenju oči in ust, ko bi kaj takega slišala od mojega, bi mu kasneje kaj takega pribila.

Ja, bi bila užaljena, priznam. Madona, ve, da se sekiraš zaradi tega, pa te še najeda.

clock-img

05.05.2008, 10:19

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: snake

prav me zanima kaka si ti nivess ki se toliko zabaš na tej temi

Nivess je ljepotica, da ji ni parauser posted image .

clock-img

05.05.2008, 10:26

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Samo res? Kaj je on poosebljena popolnost al kaj?

Na tvojem mestu bi mu jih toliko napela, da bi se še dolgo, dolgo, dolgo opravičeval in bi naslednjič parkrat premislil kaj izusti.

Je pa beden, sorry, ampak je res. Kako more? user posted image

clock-img

05.05.2008, 10:47

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Rekel je, da je videl v kopališču ful mamic pa nobena ni mela tolk strij kot jas.

Osel.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem