writing-img

joj te zobki-in dojenje

clock-img

25.09.2005, 22:23

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Koko časa je pri vas trajal da je zobek čist pokukal ven.user posted image user posted image

Naš mali ma že par dni majhno špičkouser posted image , pa sej ni siten(beri več) sam začel je grizt bradavice že tako bolijouser posted image user posted image user posted image da bom nehala dojit če bo še nadaljeval.user posted image  

Kaj ste naredile da vam je blo lažje. Še probala že veliko stvari od tega da sem ga odstavla pa da sem mela pripravljen mezinček da sem ga v ustka porinla da je spustu pa da sem ga kregala(je pol še bolj z veseljem delal pa še smejal se je zraven)............

POMOČ prosim.

clock-img

25.09.2005, 22:54

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Od š**** do celega zoba - kakšen mesec.

Moj Mark me do sedaj še ni ugriznil v bradavice, kljub 8 zobkom in skoraj 13 mesecem.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

26.09.2005, 18:08

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Jaz ti lih v veliko pomoč ne bom-rečem lahko le, da ima moj dva zobka, čakamo tretjega, in da me je že večkrat ugriznil-enkrat do krvi...boli k user posted image , ampak da ga pohvalim, zdele me že nekaj časa ni...upam, da me danes že spet ne bo! Jaz nimam ideje, pač takoj k vidim da stiska bradavico, mu jo vn vzamem...ampak ponavadi sem prepozna!

clock-img

26.09.2005, 21:02

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Haj!

Moji user posted image  raste zdaj drugi zobek, pa me še ni vgriznila, hvala bogu; v prst pa, v prstuser posted image
kaj pa se sploh da naredit?

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem