writing-img

jok, da te kap

clock-img

27.11.2005, 18:25

clock-img

Plemenita

pencil-img

5

Pozdravljene!

Ali vaši "tamaučki" kdaj jokajo tako, da jim sape zmanjka in so v obrašček čisto zaripli (rdeči k češnje). Moji  " bubi" se to dogaja vsaj trikrat na teden. Zadnjič  se je celo  iz čisto mirnega spanca zbudila v vik brez sape, mene je skoraj kap. V tem primeru jo dvignem in obrnem okrog (na trebušček) to mi je svetovala tudi pediatrinja (ni pa nič komentirala zakaj se to dogaja). Dobro, da sem bila zraven. Ali imate tudi ve talšne izkušnjez svojimi otročički 

Plemenita

clock-img

27.11.2005, 18:34

clock-img

Anonimen

koliko je pa star tvoj bubi?

clock-img

27.11.2005, 19:24

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Moja enomesečnica je tudi to naredila že dvakrat. Obakrat med previjanjem, ki ji ni pasalo, ampak je blo pač treba. Se mi zdi, da je bila 2 sekundi kar brez sape. Grozno user posted image  Moj dragi je rekel, da naj se ne sekiram, da otroci kdaj pač to naredijo, ampak meni se je kar malo srce ustavilouser posted image

clock-img

27.11.2005, 19:40

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Če je trebušček trd in maha z rokicami in nogicami so krčki.

clock-img

27.11.2005, 19:58

clock-img

Anonimen

Moj user posted image  je zelo priden. Sploh ne ve jokati. Včeraj pa je skoraj živčni zlom fasival, ker mu je bradavica padla ven.user posted image user posted image user posted image . Potem pa spet odklop.

clock-img

27.11.2005, 20:20

clock-img

Plemenita

pencil-img

5

Moja "buba"user posted image je stara 5tednov in 2 dni. Moja babica in mama komentirata, da ima ful hude sanje (ker se to ponavadi zgodi med spanjem oz. v dremežu)

Hvala, ker ste se odzvale in me malce potolažile.
LP

Plemenita

clock-img

27.11.2005, 23:04

clock-img

urši77

pencil-img

621

...pa če je še ne moreš potolažit ob tem, so skoraj 100% krči.
Poznamo....probaj s kakšnimi kapljicami proti krčem, ki škodijo sigurno ne, kvečjemu pomagajouser posted image

clock-img

28.11.2005, 00:27

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pri našem tastarejšem se je to dogajalo.Na koncu smo ugotovili,da so to bili krči,ker se je dogajalo vsak dan približno ob isti uri in je trajalo nekaj ur.Takrat sem mu dala kapljice proti krčem,pa se je počasi začel umirjat. 

< Sporočilo je popravil KODA -- 28.11.2005 0:28:35 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem