writing-img

jok

clock-img

04.09.2008, 22:38

clock-img

nikag

pencil-img

7

Ali ima kakšna nasvet zaradi česa pride do neustavljivega joka in kaj vse lahko probam da jo pomirim in ji pomagam. Joka že 3 dni z vedno manjšimi presledki mira, posledično manj spi. Zdi se mi da smo probali že vse. Stara je 3 mesece in so jo začele matrat dlesni (ima bele).

clock-img

04.09.2008, 22:41

clock-img

Doll

pencil-img

1726

No potem že imaš odgovoruser posted image
ne vem,pred spanjem poskusi z daleronom ,pa boš videla.je proti bolečini in če bo pomagalo,poemni da nekaj bouser posted image

clock-img

04.09.2008, 22:42

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

veliko nežnostiuser posted image

Za zobke je pa verjetno še prezgodaj.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

clock-img

04.09.2008, 22:46

clock-img

annie

pencil-img

1049

Za zobke pri nas pomaga Calgel ali pa Dentinox gel, ki se ga samo v mullerju dobi. Drugače pa veliko cartanja...

clock-img

04.09.2008, 22:59

clock-img

mali007

pencil-img

116

Božicauser posted image . Kaj pa paracetamol svečke (proti bolečinam)?

clock-img

04.09.2008, 23:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.09.2008, 11:41

clock-img

Naina

pencil-img

101

Calgel in tisti majhni, lahki obročki za dlesni. Jaz jih imam od Nuka. Na začetku je komaj lahko držal obročke, ampak se jih je hitro naučil in si drajsal dlesni. Pa veliko nežnosti. Pri nas se je tudi začelo pri 3 mesecih. 

clock-img

05.09.2008, 11:52

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Kadar je blo res hudo, je dobil svečko paracetamola, ker je tudi proti bolečinam. Zdaj ko je večji in še nima vseh zobkov user posted image , pa mu damo žličko Calpola, da se  pomiri.

clock-img

05.09.2008, 12:25

clock-img

tilči

pencil-img

4202

starejši je imel pri 3. mesecih že dva zobka, mlajši pa gre verjetno po isti poti, saj je star 3,5 meseca in ga že tudi močno matra. mi je tudi neutolažljivo jokal, potem pa sem mu začela mazat s calgelom in je boljše. tudi P je opazila, da ima že vse napeto

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem