writing-img

jok - trma

clock-img

27.03.2009, 10:03

clock-img

law1978

pencil-img

14

Pozdrav vsem skupaj!

Moj mali junak ima danes 6 tednov. Pa me nekaj zanima: ali je možno, da se že tko majhen otročiček trma, ki jo izraža z jokom(histeričnem!)?

lp

clock-img

27.03.2009, 10:04

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: law1978

Pozdrav vsem skupaj!

Moj mali junak ima danes 6 tednov. Pa me nekaj zanima: ali je možno, da se že tko majhen otročiček trma, ki jo izraža z jokom(histeričnem!)?

lp

Ne sprašuj neumnosti. Otroku nekaj fali, vzemi ga v naročje in ga potolaži, nič se ne trma. Ubogo dete.

clock-img

27.03.2009, 10:28

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Pozdrav vsem skupaj!

lp

Ne sprašuj neumnosti. Otroku nekaj fali, vzemi ga v naročje in ga potolaži, nič se ne trma. Ubogo dete.

se podpišem...
Histerijo naša zganja pri 9 mesecih, če ne dobi kar hoče... ne pa 6 tedenski otroček.
Si pomislila na KRČE??

Objemi detece in potolaži!

clock-img

27.03.2009, 10:32

clock-img

Anonimen

omguser posted image počas bojo že v trebuhu trmarli...

user posted image

clock-img

27.03.2009, 12:16

clock-img

pike

pencil-img

647

Meni je babica že v porodni rekla: čimveč jo crkljajte in jo mejte ob sebi, noben dojenček se ne more od tega razvaditi. Še odrasli se radi crkljamo, ne da se otroček ne bi.
Mogoče je lačen, ga mučijo krčki, ali pa ima polno pleničko, ali pa si enostavno želi materine bližine in slišati njen utrip srca....user posted image

clock-img

27.03.2009, 12:22

clock-img

law1978

pencil-img

14

Lačen ni, plenička je tudi čista in krčev tudi nima(to se vidi, če stiska nogice skupaj). In tudi če ga pestvam ne neha!
Če pa mu dam flašo (ne dudo!!!) pa takoj utihne - ampak kot sem rekla lačen ni ker ful poje!
Kaj pa na to pravite?

clock-img

27.03.2009, 12:27

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Lačen ni, plenička je tudi čista in krčev tudi nima(to se vidi, če stiska nogice skupaj). In tudi če ga pestvam ne neha!
Če pa mu dam flašo (ne dudo!!!) pa takoj utihne - ampak kot sem rekla lačen ni ker ful poje!
Kaj pa na to pravite?

če mu daš polno flašo in pije, potem je lačen. tako to je, čisto logično. Morda rabi več od ful.

clock-img

27.03.2009, 12:28

clock-img

law1978

pencil-img

14

Ma že tko poje 150 ml vsake 3 ure.Dojenčki njegove starosti pa naj bi pojedli največ 110-120ml!?

clock-img

27.03.2009, 12:31

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Joj, jezus kristus??user posted image user posted image

Kaj si ti mislila, da otrok samo spi, pa je skoz cel nasmejan??

Če ti spije vso flašo, JE lačen... pa ne moreš pri 6 tednih misliti da že trmari, boš ti videla, kako je šele takrat ko res joka iz trme... Daj mu za jesti, kadar on hoče in ne po nekih tabelah, če praviš da full poje, je pač med bolj požrešnimi..

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

clock-img

27.03.2009, 12:49

clock-img

lea_karli

pencil-img

7

Lačen je lačen tvoj mali jedec,le daj mu flaško,mogoče mu je pa malo prvroče pa je žejn,pa probaj tud kaj čajčeka dat!!!

clock-img

27.03.2009, 13:00

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ma že tko poje 150 ml vsake 3 ure.Dojenčki njegove starosti pa naj bi pojedli največ 110-120ml!?

aja,to pa se zdaj sliši,kot da so vsi roboti,programirani na točno določeno....user posted image .Pač rabi več kot ostali.....naša tudi pri 7 mesecih dost več poje in zahteva....sto ludi...sto čudi...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.03.2009, 13:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

je pač med bolj požrešnimi..

to pa je malo ...tak napisano...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.03.2009, 13:12

clock-img

law1978

pencil-img

14

ma če mu dam preveč pol pa ven zbruha, ker mu želodček ne sprejme.
Res ne vem kaj naredit. včasih me prav obup. mislim, da ga lahko kaj boli ampak pol bi jokal tud k bi mu flašo dala ane!?
pol prašaša za nasvet te pediatre in vas ti pove drgač;eden reče naj  mu povečam dozo, drudi da jo moram zmanjšat, tretji naj mu dajam isto dozo po manjših obrokih, četrti...niti oni ne vejo!?
na koga naj se pol človek sploh obrne?

clock-img

27.03.2009, 13:17

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

daj mu toliko,kolikor misliš da potrebuje...od mleka ne bi smel trebušček bolet....naša je na začetku tud nonstop jedla,vedno je na zizi visela..

clock-img

27.03.2009, 13:18

clock-img

law1978

pencil-img

14

ma kaj pa ker pol zbruha ven?

clock-img

27.03.2009, 13:24

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Ja, pa daj mu vmes malo vode, čaja za pit, če ga hraniš z AM, je verjetno žejen. 

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

clock-img

27.03.2009, 15:38

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

law1978 moj korenjak je v začetku tudi samo jokal ali pa spal.Hvala bogu sem dojila in ga imela več ali manj skoz na prsih,s nošenjem in crklanjem se ni pomiril.Pa je danes pri 4 mesecih pravi nasmejani sonček.Mislim da bo minilo,le potrpi.

clock-img

27.03.2009, 15:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.03.2009, 19:04

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ni trma, lahko ga kaj tišči, kupček, lahko ima močan sesalni refleks ...
lahko je požrešen ...
Pocrkljaj ga

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

27.03.2009, 20:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem