writing-img

jok in krči

clock-img

19.06.2005, 13:35

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Ne vem, če so to krči. Ko jo dam na joško, neha jokat in se čsito umiri. Lačna ni, saj je zadovoljna že po 2 min dojenja. A ni res, da če bi jo krči med dojenjem, bi spustila bradavico in se začela jokat???

clock-img

19.06.2005, 13:39

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Niso krčki, mala se pač hoče pocrkljat pri mami. Če misliš, da ni lačna, pa pač probaj z dudico, mogoče ima pač močan sesalni refleks.

lp:muca:

clock-img

19.06.2005, 13:41

clock-img

Anonimen

probaj z dudo. drgač pa nekatri tut pri krčih radi sesajo,m saj jim to umirja trebušček :zmeden2::zmeden:

lp, lara

clock-img

19.06.2005, 13:56

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Ja, hvala, punce, saj se trudim z dudo, drugače jo čist sprejema, ampak kadar pa se takole joče, pa ni šans, kar strelja z njo! Evo, zdaj pa je kooončno zaspala. Ne vem, čudno, po vsakem dojenju se joče.Prej ni bilo s tem težav, je kar sama od sebe zaspala, zdaj pa že kar po vsakem hranjenju... Prepričana sem že bila, da so krči. Ampak zakaj je potem nikoli ne zvije, ko se dojimo?!:ups::zmeden:
Ja, lara, možna, da pri krčih rada sesa. Samo kaj, če s enavadi in bo potem skoz hotela ob joški zaspat???Mislite, da je še premala, da bi se tega navadila?

clock-img

19.06.2005, 14:05

clock-img

Anonimen

zlo hit se navadi. js sem bla njena duda kr en lep čas, pa ni mela nobenih krčev. sam sem pol radikalno ukinla dojenje po eno uro na 10 min, pol pa dudo v usta pa je k sreč ok sprejela.

kaj pa če jo kupček tišči, če se joka po dojenju? al pa da se preveč naje? a kej poliva?

lp, lara

clock-img

19.06.2005, 17:19

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Sej pravijo, da se ne more prenajest. Otroček sam neha jest, ko je sit. :zmeden:
Prej je podrla kupček in začela jokat.
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem