writing-img

jokanje pri previjanju 13-mesečnice

clock-img

28.12.2007, 15:45

clock-img

LARA 612

pencil-img

31

Prosim za kakšen dober nasvet, kaj naj naredim, da se moja 13mesečna punčka ne bo jokala pri previjanju. Nisem groba, tudi pleničke ji ne zategnem preveč. Ona pa se začne dreti na ves glas, ko ji hočem zapeti pleničko. Obrača se okoli in mi vstaja, tako da jo sama zelo težko previjem.
Ima morda še kakšna tako izkušnjo? kaj ste naredile?

clock-img

28.12.2007, 15:50

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

temu se reče prehodna faza.Bo minilo čez čas.ne moreš nič naredituser posted image

clock-img

28.12.2007, 16:26

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ji zgleda paše, če je nagec.user posted image

clock-img

28.12.2007, 16:56

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Sprobaj jo zamotit z kakšno igračko, jaz ji dam kremo ali pa daljinca.user posted image In pomaga.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

28.12.2007, 17:27

clock-img

aleks7

pencil-img

21

Pri nas se isto dogaja, pa bo star 4 mesece. Ko ga slečem, se smeji, je tako vesel, ko ga začnem pa oblačiti, je pa fertik, tako dretje. Na začetku sm že mislala, da je kaj narobe, da ga kaj boli. Pa vsak dan ista pesem, nič ne pomaga, z ničemer ga ne morema zamotiti.

clock-img

28.12.2007, 19:55

clock-img

Anonimen

joka k hoče bit naga! pa k svojo voljo uveljavlja.

kaj nardit? zagrabiš in previješ ni druge. in vmes seveda govoriš kaj boš naredila, pa kako igračo daš da se malo zamoti

clock-img

28.12.2007, 20:29

clock-img

simona76

pencil-img

255

Poznam. Moja je stara 7 m, pa protestira pri previjanju. Nobena igrača več ne pomaga. Enostavno bi rajši videla, da tiste plenice ne bi imela na riti. Zato pač na hitro previjem, malo solz in potem je takoj dobro.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem