writing-img

jst sm čist adijo....ŠE ZMER...:)

clock-img

05.12.2004, 12:40

clock-img

Teya

pencil-img

1051

miljonkrat obdelana tema....kot sm že v naslovu napisala, vem kakšno moč ima psiha....ampak, halo??!!! mene joškice tooooooooook zlooooooooo bolijo, da sm se ponoči zbujala od bolečin...in sploh nisem mogla spati ne na trebuhu, ne na boku....bog ne daj, da se jih dotaknem....in BOG NE DAJ, da se jih dotakne moj ljubi...saj vem, saj vem, vsak mesec me "bolijo":ups:, ma tokrat me pa prou hudo in to zeeeeeelooooooooo (pre)zgodaj....pa hudo napete so...samo 1x so me že tako močno bolele, ampak le par dni prek nepričakovano M in bila sem noseča....15.12 šele NEpričakujem tetke....je možno, da bi tok hitro, moje joškice, tko močno reagirale...al mi po novem "deluje" psiha tudi že med spanjem....??!!:ups:
mejte eno lepo nedeljo....:love:

clock-img

05.12.2004, 12:47

clock-img

Bety

pencil-img

546

Teya, mislim, da si noseča!!!!

držim pesti, da se bo pikica obdržala in zrasla v velikega človeka...:bravo::bravo:

(pojej veliko kivija, ker pravijo, da redči kri in pomaga večji prekrvavitvi maternice in bolj uspešnem vgnezdenju)

SREČNO!

:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

05.12.2004, 12:54

clock-img

Teya

pencil-img

1051

pišuka, kok je lepo to slišat! :bravo:, pa četud se bo izkazalo, da ne drži....:(

iz tvojih ust, v božja ušesa.....

joj, kok bom težko preživela še ta 2 tedna!!!!

hvala za nasvet!

clock-img

05.12.2004, 13:02

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Ne se sekirat, jaz tud še zmer upam, čeprav nisem imela O (tko mi je g rekla), mogoče se pa ni vidl. Upanje je tisto, ki te pokonc drži, pa še jaz se pol boljš počutim.
LP:):)

clock-img

05.12.2004, 18:59

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

AMAMAIR,
pa nikoli nimaš ovulacij al jih samo občasno nimaš?

clock-img

05.12.2004, 19:08

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Tud jst sm čist adijo..
M še vedno ni, čeprou imam neprestano tak občutek da jo bom dobila. Danes je že 36.dan od zadnje M. Imam tud boleče prsi, kar jih ponavadi nimam. Prvič se mi je včeraj zgodilo, da se mi je uprla kava. Tok mi je bla zanč da ne znam povedat. Pa ceu dan slabost. Sm si zvečer tipala MV in sm zatipala neko bunkico ki je bila trša a ne vem če je to to. Hudiča sm jezna nase in na tole M, ker res ne vem a zamuja, a bo al ne bo, al kaj.
Vsekakor bomo videli če bo kej nouga v naslednjih dneh.
V zoprnem čakanju vas lepo pozdravljam..
Aja pa še to: ta vikend je domou pršu moj lubi in vsakič ko me hoče malo pobožat po trebuhu mu umaknem roko. Še sama ne vem zakaj (mogoče je moja psiha tok natempirana da se kr bojim da ne bo kej narobe naredu..).
Se beremo jutri, do takrat pa bodite v :rozica:.
Tadeja.

clock-img

05.12.2004, 19:14

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Sisy pravi, da verjetno sploh ne glede na to, da se mi je folikl lepo razvijal, ampak pol ga pa ni blo nikjer. Je pet minut iskala z UZ, me je vse bolel. Sem še jaz vprašala, ja kako pa to saje sem zanosila, sicer zaradi bolezni izgubila. pa je rekla, da je bila najverjetneje le sreča.
Lp

clock-img

05.12.2004, 21:26

clock-img

Palčica

pencil-img

125

Teya jaz imam isti problem,pa tudi moja menstruacija naj se bi-ne bi pojavila 17.12.Res neprijetno boli.Meni se to še ni dogajalo.

Lp,

Palčica

clock-img

05.12.2004, 22:19

clock-img

Teya

pencil-img

1051

mmmmmmmmmmmmm....palčica....bova upale skupaj!!!

clock-img

06.12.2004, 07:44

clock-img

Simči

pencil-img

10

Oj!

Pa še ena tukaj, ki ne bi smela dobtit te :hudicek: M 16.12., ravno na svoj rojstni dan!:bravo:

A jo gremo pregnat?8)

Za vse, ki pričakujemo eno lepo :darilo:=:duda: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

06.12.2004, 13:41

clock-img

natja_

pencil-img

176

jest je tudi ne pričakujem to to :hudicek: ta vikend....
zdej je pa že čas, da nama rata :duda:

srečno...natja :pujs:

clock-img

06.12.2004, 16:30

clock-img

spella

pencil-img

273

Jest tud konec vikenda oz. začetek naslednjega tedna.
Zdej nas je pa že tolk na kupu, da upam da ne bomo ena za drugo :((.

Ampak moramo bit optimistične, vedno in povsod so padci in vzponi in glede na to, da je bilo zdej tolk velik :((, bomo v naslednjem mesecu vse :bravo::bravo::bravo:. Pravica mora pa tud za nas kje bit, a ne???

Držim pesti za vse nas, ki še upamo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem