writing-img

jubiljena nagrada....

clock-img

06.10.2011, 13:46

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Ojla, letos imam 10 let delovne dobe, prej delala kot s. p., zdaj eno leto zaposlena, zanima me, ali mi pripada jubiljena nagrada pri tem podjetju, če katera ve.
Hvala

clock-img

06.10.2011, 13:51

clock-img

zaspančka

pencil-img

313

Odvisno od podjetja oz. kolektivne pogodbe. Eni dajejo za skupno delovno dobo, eni pa za delovno dobo pri podjetju. Ne bo šlo drugače, kot da se pozanimaš pri vas.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

clock-img

06.10.2011, 13:56

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Točno tako. Upam, da ti uspe.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

06.10.2011, 14:03

clock-img

petea

pencil-img

5336

Praviloma so jubilejne nagrade za obletnice zaposlitve v dotičnem podjetju; gre za neke vrste zahvalo za dolgotrajno zvestobo in pridnemu služenju tej organizaciji.

clock-img

06.10.2011, 14:15

clock-img

zaspančka

pencil-img

313

petea, ne drži čisto. Kot sem že prej rekla, je odvisno od kolektivne pogodbe oz. podjetja. Imam opravka z različnimi podjetji in njihovimi jubilejnimi nagradami in lahko rečem, da je razmerje med tistimi, ki dajejo na skupno in tistimi, ki dajejo na delovno dobo v podjetju, skoraj pol-pol.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

clock-img

06.10.2011, 14:18

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Spet drži. Pri nas dajemo na skupno dobo.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

06.10.2011, 14:21

clock-img

petea

pencil-img

5336

zaspančka,
tudi prav user posted image

čeprav se mi zdi še vedno precej bolj smiselno, da gre za delovna leta pri enem zaposlovalcu

clock-img

06.10.2011, 14:23

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

V bistvu sem tudi prej delala izključno zanje....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem