writing-img

juha, meso

clock-img

22.02.2009, 22:09

clock-img

Lorčy

pencil-img

4

Mene pa zanima, kdaj ste začele otročkom kuhati juhice ter dodajati meso. Sama sem mislila skuhati juhico, vanjo bi dala nekaj koščkov mesa, ter nato meso sesekljala in ga dala v zelenjavo.
Hvala za odgovore.

clock-img

22.02.2009, 23:19

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

pri cca. 7mesecih; malo goveje juhice (brez začimb), malo meseka sesekljanega in korenček, brez testenin....

clock-img

23.02.2009, 09:01

clock-img

galek

pencil-img

17

pri 7. mes. skuhala sem košček piščančjega mesa z zelenjavo, zakuhala pa sem ribano kašo, ki sem jo naredila iz enega rumenjaka in moke. iz te količine bi lahko dvakrat zakuhala porcijo, čeprav je bilo ful gosto. povejte a kuhate juho za otročka posebi al skupaj  vašo? jaz jo namreč posebi.

clock-img

25.02.2009, 17:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: galek

pri 7. mes. skuhala sem košček piščančjega mesa z zelenjavo, zakuhala pa sem ribano kašo, ki sem jo naredila iz enega rumenjaka in moke. iz te količine bi lahko dvakrat zakuhala porcijo, čeprav je bilo ful gosto. povejte a kuhate juho za otročka posebi al skupaj  vašo? jaz jo namreč posebi.

Skupaj, sam mal manj slano

IZVIRNO SPOROČILO: Lorčy

Mene pa zanima, kdaj ste začele otročkom kuhati juhice ter dodajati meso. Sama sem mislila skuhati juhico, vanjo bi dala nekaj koščkov mesa, ter nato meso sesekljala in ga dala v zelenjavo.
Hvala za odgovore.

Pri šestem mesecu

clock-img

25.02.2009, 17:51

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pri 6 mesecih. No, par dni prej. Puranje meso sem dala posebej kuhat, za ene pol ure, potem pa še v zelenjavo in vse zmiksala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem