writing-img

just

clock-img

28.01.2009, 12:41

clock-img

livia

pencil-img

2395

Od justa uporabljam kremo materine dušice, Deo intim in Eucasol. Ker so se mi vsi trije izdelki lepo obnesli razmišljam o nakupu še kakšnega. Predvsem sem v dvomih med Ogljičevo kremo in Kremo Teatree. Po mojem se uporabljata nekje za iste stvari. Katero naj še kupim? Nasveti?

clock-img

28.01.2009, 12:47

clock-img

Anonimen

Za lazjo odlocitev si preberi tukaj navodila za vse kreme

http://www.sendspace.com/file/7nqid3

clock-img

28.01.2009, 14:23

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Tea tree krema je fuuuul dobra. Jaz jo stalno uporabljam.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

28.01.2009, 14:50

clock-img

misa4

pencil-img

637

Olje 31 je zakonuser posted image , ognjičeva kremauser posted image je pri nas nepogrešljiva, za rd se pa dobila eno zeliščno olje ki naj bi bil afrodizijakuser posted image ful lepo diši, da ga imam včasih namesto parfumauser posted image  samo ne vem kako se imenuje, nič ne piše

clock-img

28.01.2009, 18:56

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: skamp

ne odpre navodil, piše, da je kapaciteta čisto zasedena. Če imaš ta navodila, ali mi jih lahko pošlješ prosim na ZS.

drugače pa uporabljam tee tree kremo in olje 31user posted image

clock-img

28.01.2009, 19:40

clock-img

m@j@

pencil-img

329

Jaz sem na začetku svoje samostojne poti kupila tee tree, se mi zdi, da je skoraj univerzalna.

clock-img

29.01.2009, 00:58

clock-img

benika

pencil-img

7793

Odvisno zakaj boš kremi uporabljala. Tea tree krema je namenjena celjenju raznih raz, odgrnin, celjenje pikov žuželk, deluje pa tudi kot antibiotik pri raznih vnetjih. Jaz jo npr. uporabljam namesto Canestena zase in ob vneti ritki namažem rudi dojenčkovo ritko. Ognjičeva krema pa je pri celjenju ran nadaljevanje kreme tea tree, primerna je za razne razpoke na koži, blaži opekline....

clock-img

29.01.2009, 05:46

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Odvisno zakaj boš kremi uporabljala. Tea tree krema je namenjena celjenju raznih raz, odgrnin, celjenje pikov žuželk, deluje pa tudi kot antibiotik pri raznih vnetjih. Jaz jo npr. uporabljam namesto Canestena zase in ob vneti ritki namažem rudi dojenčkovo ritko. Ognjičeva krema pa je pri celjenju ran nadaljevanje kreme tea tree, primerna je za razne razpoke na koži, blaži opekline....

Ja, tea tree krema je res fajn, tudi mi jo uporabljamo za te stvari. Imam še materino dušico, kupila pa bom še olje 31, ki je po opisih sodeč super.

Letos pa bo!

clock-img

29.01.2009, 06:01

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Če bo kaj v pomoč.
http://www.justuk.net/just/pages/just.php?gclid=

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

29.01.2009, 06:23

clock-img

Natyy

pencil-img

309

Definitivno krema tee tree in kapljice 31, pa krema body fresh.

clock-img

29.01.2009, 08:53

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Jaz sem pa pred dobrim tednom nabavila materino dušico in esenco olja evkaliptus . To dvoje bi se naj baje fino dopolnjevalo. Vendar bom verjetno oboje vrnila , saj smo vsi preveč občutljivi na vonjave.Pa , da ne bo pomote - uporabljam le majhne količine.Rečeno mi je bilo , da naj olja uporabim 3-5 kapljic. Jaz sem dala samo eno , pa smo vsi imeli glavobol. Tudi , ko naju je pošpricala za  pokušino z eucasolom je na začetku res bil prijeten ,svež občutek, čez pol ure pa glavobol in slabost.Ko sva se preoblekla in stuširala je bilo bolje user posted image . Je pa res , da tudi druge vonje težko prenašamo pri naši hiši. Tako , da uporabljamo samo nežne vonjave. Zato me zanima , če se to dogaja še komu.

clock-img

29.01.2009, 14:54

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

a lahko ktera še prilepi cenik, ali pa napiše cene za materino dušico, olje 321, teetree in ognjič?

Hvala

clock-img

29.01.2009, 22:14

clock-img

benika

pencil-img

7793

Bo kr držalo.

clock-img

29.01.2009, 22:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: skamp

ne odpre navodil, piše, da je kapaciteta čisto zasedena. Če imaš ta navodila, ali mi jih lahko pošlješ prosim na ZS.

drugače pa uporabljam tee tree kremo in olje 31user posted image

poslji mi mail na zs pa ti mailam

clock-img

30.01.2009, 00:48

clock-img

lev76

pencil-img

261

Jaz uporabljam body fresh, če malčica pade in se potolče, takoj gor kot obkladek. Za nadaljevanje rane tea tree,...Vsak večer redno materino dušico na prsa,ker ji omogoča lažje dihanje in kadar kašlja še lavando.

clock-img

17.02.2009, 16:18

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Ognjičevo mazilo:

http://www.priskrbi.si/ognjicevo-mazilo.html

za rane in opekline pa je fajn tudi Energovital, ga tudi najdeš v tej trgovini (priskrbi.si). Moja Tina se je pri dveh letih opekla z likalnikom in sem ji teden dni mazala s to kremo. Rezultat je bil viden vsak dan in se ji nič ne pozna.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

17.02.2009, 22:45

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ognjič je res fenomenalno mazilo. Jaz sem mazala sinovo ustnico po operaciji zajčje ustnice in kdor ne ve, kaj je imel, brazgotine ne vidi. Pa so od operacije minili komaj 4 meseci.

clock-img

18.02.2009, 14:06

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Hehe, kako dober podpis imaš. Se popolnoma strinjam user posted image

clock-img

20.02.2009, 11:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.02.2009, 12:38

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Jaz kupim to ognjičevo mazilo  kar preko spleta, ker nimam časa po trgovinah hodit
http://www.priskrbi.si/ognjicevo-mazilo.html

in pa še to kremo
http://www.priskrbi.si/energovital-krema-v-tubi.html

ki dela čudeže pri celjenju ran.  Pri dveh malih otrocih je kakšna od teh krem skoraj nuja - sploh če sta tak nerodna kot mojauser posted image Zdaj, ko pa bosta več zunaj pa še posebej. Luka še malo nerodno hodi in je ravno prejšnji teden padel na obraz na betonu, ko je tekaluser posted image Sem mu z Energovital kremo namazala rano po nosu in nad ustnico in se mu v treh dneh ni več nič poznalo.

< Sporočilo je popravil Lana_s -- 20.2.2009 12:39:31 >

clock-img

20.02.2009, 13:22

clock-img

livia

pencil-img

2395

Za kozmetiko od justa imajo pa zastopnike, ki prodajajo na domu. Piši jim na mail, pa ti dobo dali kontakt iz tvojega območja.

clock-img

25.02.2009, 19:31

clock-img

SPORTINA

pencil-img

181

Poznam eno dobro, od kod si?

clock-img

06.04.2009, 09:17

clock-img

livia

pencil-img

2395

Še to me zanima, ali just prakticira predstavitve na domu (da povabiš več prijateljic) in kaj ima od tega gostitelj (kakšna je nagrada)?

clock-img

06.04.2009, 14:13

clock-img

benika

pencil-img

7793

Justovi izdelki se načeloma prodajajo na predstavitvah. Gostiteljica si po predstavitvi lahko izbere izdelke v vrednosti 10% prodaje na predstavitvi (min. 104€ mora biti vrednost prodanih izdelkov). V kolikor višina prodanih izdelkov znaša 325€ ali več, je gostiteljica upravičena do super darila (ki je vsakič drugo) ali pa do izdelkov v vrednosti 10% od prodaje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem