writing-img

just kreme izkušnje nujno

clock-img

27.05.2006, 22:17

clock-img

mojčika

pencil-img

2406

Nujno rabim vaše izkušnje s kremami just pri prehladu dojenčka, stari smo 2 meseca in grozno zamašeni, dobila sem kremi: MATERINA DUŠICA IN TEE TREE, kam in koliko jih lahko uporabim, danes sem z materino dušico namazala stopalca, ali lahko tudi po telesu...

LP

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

clock-img

27.05.2006, 22:19

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ko je bil Benjamin pri 4 mesecih prehlajen, sem mu stopalca namazala z materino dušico, prsni koš pa s tea tree in nanj položila toplo pleničko. Nam je ful pomagalo, reakcije pa ni bilo nobene. Priporočam!

clock-img

28.05.2006, 08:07

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Z materino dušico pri dojenčkih ne pretiravat. Samo po stopalčkih se lahko namaže, pa mogoče čiiisto malo po prsnem košu (res zelo malo). Drugače pa te kreme zeloo pomagajo.

clock-img

28.05.2006, 09:25

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Krema materina dušica se v primeru prehlada maže po prsnem košu, zatilju in podpladtkih...Zelo na tanko.... Krema tea tree se uporablja pa v primeru unetja, za aknasto kožo, za opekline, za rane, herpes......

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

28.05.2006, 12:21

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Kje pa se lahko kupi te čudežne kremice just?

clock-img

28.05.2006, 12:39

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Metuljček cekinček te kreme prodajajo njihove zastopnice, in se ne morejo kupiti v lekarni, trgovini.... Tukaj imaš njihov link in si lahk mal pogledaš.   www.naturaljust.si  ... Če te pa kaj zanima, moja prijateljica to prodaja pa ti lahk dam njeno mobitel številko....Ker jaz zelo veliko kupujem njihove izdelke, ker so zelo super, sicer dragi sam vredni tega denarja.... 

Če te zanima se mi javi prek ZS....

< Sporočilo je popravil Romana25 -- 28.5.2006 12:43:25 >

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

28.05.2006, 13:27

clock-img

Anonimen

pri nas ni bilo nobene reakcije, razen drobnega rdečega posipa po prsnem košu, tako da nam je zdravnica odsvetovala nadaljnje mazanmje. bilo je to pri dobrem letu.
tea tree pa meni pri kakšneh kožnih zadevah še ni pomagala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem