writing-img

jutranja tabletka - Logest

clock-img

04.06.2007, 08:41

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,

ker se nama je to zgodilo, kar se nama ne bi smel ... imam eno vprašanje. Ali lahko vzamem tudi tabletke Logest kot "izhod v sili". Vem, da ginekologi ponavadi predpisujejo Stediril-M, samo jaz imam doma samo Logest in zdaj me zanima, če lahko vzamem te tabletke in kakšno dozo?

Hvala in lp

clock-img

04.06.2007, 08:42

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Žal ne vem. Logest so nizkodozneuser posted image
Ne bi raje poklicala G, da dobiš 100% informacijouser posted image

clock-img

04.06.2007, 08:48

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene,

ker se nama je to zgodilo, kar se nama ne bi smel ... imam eno vprašanje. Ali lahko vzamem tudi tabletke Logest kot "izhod v sili". Vem, da ginekologi ponavadi predpisujejo Stediril-M, samo jaz imam doma samo Logest in zdaj me zanima, če lahko vzamem te tabletke in kakšno dozo?

Hvala in lp

Logest so zelo "blage" in mislim, da ti niti slučajno ne bo "pomagala". Pojdi k ginekologu!

clock-img

04.06.2007, 10:02

clock-img

Anonimen

Najbolje, da pokličeš k ginekologu pa vprašaš. Odvisno koliko tabletk moraš vzet je tudi od tega koliko časa je preteklo od nezaščitenega spolnega odnosa. Vem , da lahko vzameš tudi femoden, ampak večje število (mislim, da 5). Ampak kot sem že napisala so pomembne ure.

clock-img

04.06.2007, 10:07

clock-img

Anonimen

... sem že klicala in moj ginekolog je mnenja, da Logest res niso primerne, je pa rekel, da lahko kadarkoli pridem. Zdaj me samo skrbi, da mi bo celo noč slabo in verjetno še jutri cel dan v službi ... samo boljš to kakor pa splav ...

Hvala!

clock-img

28.12.2009, 18:20

clock-img

8dijana

pencil-img

1

zdravo!js mam eno vprašanje na katerega rabim zelo hiter odgovor in sicer s partnerjem sva imela spolni odnos s kondomom, nato pa 20 min kasneje brez kondoma a mu ni prišlo..ali je možno, da je iz prvega spolnega odnosa na penisu ostalo kaj semenčic kljub temu da si ga je obrisal?mi svetujete jutranjo tabletko?čez 3 ure bo ptereklo 72 ur, zato bi Vas lepo prosila za hiter odgovor..hvala

clock-img

29.12.2009, 09:22

clock-img

Anonimen

Seveda je možno, da so semenčice prišle v vagino...celo zelo, zelo verjetno se je to res zgodilo.

clock-img

29.12.2009, 14:39

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Jaz vama svetujem, da pokličete tudi v lekarno. Mislim, da obstaja jutranja tabletka, ki se jo dobi v lekarni in kar sem slišala je celo brez recepta. Ne me vzet za besedo. Morata preverit.

clock-img

29.12.2009, 14:41

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Pa ne gre za isto tabletko, ki jo omenjaš ampak se gre prav za te primere, da se prekine ''nosečnost'' v 72 urah.

clock-img

30.12.2009, 16:42

clock-img

Anonimen

Lep pozdrav!
Imam eno vprašanje in bi mi zelo koristilo,če bi
mi pomagali. Stara sem 18let. S fantom sva
pred nekaj tedni imela s.odnos, pri katerem je
zdrsnil kondom, kar pa nisva ugotovila takoj.
Po 13urah sem vzela jutranjo tableto.
Ampak se mi je po 14dneh pojavila menstruacija,
ki je trajala le 3dni. Včasih čutim kot nekakšne
'črvičke' v trebuhu, na čase pa se mi tudi zvrti.
Kaj naj storim? user posted image

clock-img

30.12.2009, 22:31

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Napravi test?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem