writing-img

jutranji seks

clock-img

28.11.2013, 19:05

clock-img

Lukka

pencil-img

721

Zadnje čase se mi dogaja, da sem zjutraj kot zajček, zvečer bi pa kot medvedek spal... Kdaj vi prakticirate? Zjutraj ali zvečer?

clock-img

28.11.2013, 21:17

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Če te zelo skrbi, se posvetuj s svojim veterinarjem.

clock-img

28.11.2013, 21:26

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: HHH

Če te zelo skrbi, se posvetuj s svojim veterinarjem.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2013, 23:01

clock-img

Lukka

pencil-img

721

user posted image Tebi LuLu bi najbrž bilo vseeno kdaj bi a ne? Da le bi... Hahaha! user posted image

clock-img

29.11.2013, 08:26

clock-img

browneyes

pencil-img

32

Meni isto, ob pol šestih sem zadnje cajte čist v ognju. Moja je pa glih takrat navajena še malo potegnit spanje.

Je pa hudič zaradi večera - to je v bistvu glavni cajt, ko otroci zaspijo in imava čas zase, jaz pa ob 22h že kinknem.

clock-img

29.11.2013, 08:48

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

user posted image Tebi LuLu bi najbrž bilo vseeno kdaj bi a ne? Da le bi... Hahaha! user posted image

sex je v redu, ja, kadarkoli... a je narobe kaj s tem?

clock-img

29.11.2013, 08:50

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

hebat ga Lukka, bodi užaljen koliko češ... se zdaj še smejat ne smem vrhunski šali? Bom se user posted image

clock-img

29.11.2013, 12:55

clock-img

alda

pencil-img

3570

Lukka več ne razume šal user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

29.11.2013, 13:27

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Sem nočna ptica, na srečo je tudi on večerni tip, tudi neprimerno bolj sem sproščena, če vem, da ne bo noben uletil not (zjutraj se vsi zgodaj zbudijo - razen naju - midva se ne bi, ampak naju zbudijo, se ne sama:D)
Za jutranji seks pa verjetno nikoli nisem sama dala pobude - zjutraj spim oz. bi spala, če bi tamali to dovolili - če pa se slučajno prej zbudi in me uspe zbudit, pa okuser posted image , nisem kategorično proti, samo spim.
Najbolj bi si pa želela imet eno popoldne zase (oba) - da še nisva noro zmatrana in da ni nikogar zraven.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

29.11.2013, 23:42

clock-img

Lukka

pencil-img

721

No pri nas je ravno v tem problem. Tamala vstaja ob štirih, včasih pol petih. In zato zjutraj itak ne pride v poštev... Ampak jaz bi zjutraj... Zvečer se mi pa enostavno ne da... ok, ne vedno - ampak večinoma bi pa večer takoj zamenjal za zjutraj. user posted image

Prakticirava pa običajno zgodaj zvečer, ko jo dava spat. user posted image

clock-img

02.12.2013, 15:21

clock-img

sombrero

pencil-img

52

Če je moški zjutraj spočit, mu dobro stoji. Stvar pa je ali ima tudi priliko za seks ali ne.

clock-img

02.12.2013, 21:03

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: sombrero

Če je moški zjutraj spočit, mu dobro stoji. Stvar pa je ali ima tudi priliko za seks ali ne.

Nekoč je ena uporabnica trdila, da se za žensko seks začne zjutraj.....in to s prvo jutranjo kavo.....tako da, če sledimo njeni trditivi je stvar v tem, da zjutraj spočit moški nima prilike za seks.....za dobro kavo pa......

clock-img

16.12.2013, 18:44

clock-img

sombrero

pencil-img

52

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: sombrero

Nekoč je ena uporabnica trdila, da se za žensko seks začne zjutraj.....in to s prvo jutranjo kavo.....tako da, če sledimo njeni trditivi je stvar v tem, da zjutraj spočit moški nima prilike za seks.....za dobro kavo pa......

Zato jih pa večina pohiti v službo namesto na kavo user posted image

clock-img

04.02.2014, 09:09

clock-img

HaileyS

pencil-img

3

Vsi, ki ste jutranje aktivni - eno vprašanje: ali to pomeni, da sexate ko se zbudite ali se prej uredite? Sama si ne predstavljam, da bi morala preden bi si oba umila zobe - to mi je pa malo hecno: prosit, da si umije zobe, ker pol se že ve kaj sledi in ni tolk tako presenečenje. user posted image

clock-img

05.02.2014, 15:27

clock-img

sombrero

pencil-img

52

Če bi se moral urejat, umivat zobe in celo brit pred seksom, bi si vmes vsaj 3x premislil in z mislimi bi že bil v pisarni! Jaz se lepo zbudim s trdim, obrnem na levo in še nisem opazil, da bi bila vagina v tem primeru kdaj suha... Če imaš jutranji ustni zadah, se pač ne košuješ, pa tudi sicer ni kaj dosti časa niti za romantiko. Ampak kot rečeno, ko se sprostim, prinesem rogljičke ;-)

IZVIRNO SPOROČILO: HaileyS

Vsi, ki ste jutranje aktivni - eno vprašanje: ali to pomeni, da sexate ko se zbudite ali se prej uredite? Sama si ne predstavljam, da bi morala preden bi si oba umila zobe - to mi je pa malo hecno: prosit, da si umije zobe, ker pol se že ve kaj sledi in ni tolk tako presenečenje. user posted image

clock-img

09.02.2014, 20:54

clock-img

HaileyS

pencil-img

3

Sobrero, verjetno imaš prav user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem