writing-img

jutranjka

clock-img

15.09.2007, 21:39

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Mene pa zanima, če kdo ve, kje se dajo kupit oblačila od Jutranjke in ali  sploh še obstaja??

Hvala vnaprej

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

15.09.2007, 21:49

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

mislim,da ne..1x sem bla v sevnici v njihovi tov.trgovini.vse ful cenej kot po trgovinah.nisem pa nič kupila ker sem bila šele user posted image  2 meseca.probej mal po imeniku pobrskat.delal so res kvaliteto-škoda,da šli u maloro

clock-img

15.09.2007, 22:24

clock-img

dmavrel

pencil-img

168

Ja je res škoda te tovarne.
Res so imeli drago, ampak kvalitetno!!!
Jaz sem nazadje kupila par stvari v bivši Zibki, v Velenju. To je bilo že več kot 4 leta nazaj!
Sem bila pa tudi v njihovi tovarniški prodajalni, ko sem iskala žakeljček za krst sina! A ga takrat nisem dobila, ga niso imeli!
Mislim pa, da bi morali imeti nekje še njihove izdelke, saj jih ob zaprtju tovarne res niso vrgli stran!!! A ne?
Če bo katera kaj izvedela, kje prodajajo njihova oblačila, bi pa bila zelo vesela, če bi nam vsem napisala!!!
Če bom pa sama kaj izbrskala vam pa 100% povem!!!

clock-img

15.09.2007, 23:11

clock-img

total

pencil-img

4453

Nič več žal.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

16.09.2007, 10:36

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Dve leti nazaj so imeli totalno razprodajo v tovarni v Sevnici, ker so zapirali proizvodnjo - res lepe in kvalitetne stvari so bile napol zastonj. S taščo sva take vrečke ven nosili, da me še zdaj glava boli user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem