writing-img

jutri

clock-img

27.12.2004, 21:14

clock-img

Anonimen

bi rada sla na kopanje z fantom- pa me je strah:ups:, ker nekatere nimajo najboljsih izkusenj z termami v nosecnosti..tak da sem malo skepticna.sem v 19t

clock-img

27.12.2004, 21:20

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

idi pa uživaj in čim man kompliciraj. jaz sem se kopala v obeh nosečnostih do konca (v termah, na morju,...)

clock-img

27.12.2004, 21:22

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz sem v nosecnosti redno plavala..to je bil balzam za moj kriz...nikol nisem komplicirala glede tega..pac pocela sem vse,za kar sem se pocutila...

clock-img

27.12.2004, 21:24

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Meni je G. med nosečnostjo odsvetovala terme. Je pa rekla da če že grem naj ne bom predolgo v vodi zaradi pregretja otročka. Sicer potem nisem šla, ker sem bila tudi že visoko noseča.

clock-img

27.12.2004, 21:28

clock-img

Anonimen

okei:bravo:, torej se gremo jutri kopat, ker fant mora it(mora malo plavat, kr ma probleme z hrbtom:()

clock-img

27.12.2004, 21:31

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz sem se kar precej kopala v nosečnosti, pa je bilo vse OK, pa še pasalo je.:bravo:

Mi se gremo tudi jutri kopat, ampak še ne vem ali na Fontano ali Habakuk. Kam pa vidva?

clock-img

28.12.2004, 09:27

clock-img

Anonimen

mi2 greva na fontano, in sicer kar takoj;).pa vi?mejbi se vidimo:bravo:

clock-img

28.12.2004, 10:52

clock-img

malika

pencil-img

3199

Še vedno ne vem, gremo pa popoldan, ker je ati nujno moral na smučanje.:)-

clock-img

28.12.2004, 15:15

clock-img

Anonimen

mi smo pa ze doma;), men se zdi, da je vse okei:sloncek:.priletela sma ravno na telovadbo v bazenu, tak da sem se se razgibala:bravo: .bova sla v cetrtek zopet(ce nebo kaj vmes prislo):kuza:
drugace pa v fontani fullllll guzva, sami penzjonisti:zmeden2::ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem