writing-img

jutro

clock-img

04.06.2005, 06:07

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

hoy....je še kdo tu? Naš :duda: se skos zbuja tako da sem raje pokonci :sloncek:

clock-img

04.06.2005, 07:04

clock-img

Anonimen

Jutro. Jst sem tle, sam ne morem gledat. Pride zdajle en drrrripac eno omaro v kuhno sestavt, jst pa čist razštelana :zmeden:

clock-img

04.06.2005, 07:20

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Oj,
jutro. Kako ste? Mi imamo danse akcijo (ne vem še kakšno), jutri imamo krst. Al bina ali imaš mogoče kakšno boljšo vremensko napoved kot naši Gorenjci :((:((
StBarbara, kako ste?

:kava::kuza::kava::kuza:

clock-img

04.06.2005, 07:33

clock-img

Anonimen

:kava:jutro

clock-img

04.06.2005, 07:39

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Zdaj pa rečte če niso JUTRA NAJLEPŠAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Bolj tiho je še vse, redko se kak avto mimo pelje, ptički uzun pojejo. In greš na balkon, pa rožce zaliješ, daš cote prat, čez noč oprane greš ven na vrt obesit, vmes poješ jagode ki so vsaj mal rdeče, vmes skuhaš eno kavico, poiščeš cajtnge, vsa okna odpreš, šaltaš še RR, pogledaš kaj bi lahk kuhal- in se vsedeš na balkon- in vse ti že funkcioniora. :bravo::)-

Pa lep vikend vsem .............

clock-img

04.06.2005, 07:43

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Uf meggi, so pa pestra tvoja jutra, jaz pa rabim eno uro kofetkanja pa mogoče malo brskanja po RR-u da najprej pridem k sebi, pol pa cotke prat, pa....

clock-img

04.06.2005, 07:50

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Veš čez celo noč zbirma energijo pa je pol to višek dneva zame. Ne vpraš kaka sem zvečer, če mi princeska 3, letna nič ne spi. Ko nudlc- bi prej kinknala ko ona,.........

clock-img

04.06.2005, 10:45

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

tjaga...smo bolš; pol sem šla še mal spat :muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem