writing-img

kaša + ???

clock-img

05.08.2009, 13:46

clock-img

soncica01

pencil-img

278

začela bom uvajat ajdovo in proseno kašo. Dajte mi prosim povedat, kaj najbolj ''paše zraven''? Že 2 dni ji uvajam polento pa skoz zavrača, pa je mogoče to, da nisem dala prave kombinacije, pa se nekak bojim, da bom pri kašah tudi v ''meglo brcnila''.

Dajte prosim napisat kaj vaši otroci s temi dvemi kašami najbolj jedo?? Vnaprej hvala.

clock-img

05.08.2009, 13:58

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Tudi naš ni maral polente, potem se pa ugotovila da mu tista zrnca ne pašejo. Sem mu mogla naredit zelo redko pa je blo ok. Probaj.user posted image

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

05.08.2009, 14:16

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Ajdovo kašo sem naredila z zelenjavo in ji seveda zmiksala. proseno pa sem skuhala in zmešala z naribanimi jabolki, samo je tok zanič, da ni čudno, da ni jedla. Motile pa so jo tudi zrnca. Če bi zmiksla, bi mogoče še šlo. Proseno lahko narediš tudi s mesom, zelenjavo.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

05.08.2009, 20:23

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Jaz mu obe kaši mešam z vso možno zelenjavo, tudi z mesom, pa zelo rad je. Je pa res, da vse zelo zelo rad je. user posted image  Drugače sem pa tudi jaz imela problem s proseno kašo od Dobrega Polja, ker je bila pregroba, potem sem jo kupila od Alnature v DM-u, pa je bolj drobna in tudi manj luščin ima in jo veliko raje je. Ajdovo kašo pa sem po nasvetu ene mamice tukaj na forumu kupila od Biotopa - je zelena in ne rjava, poleg tega pa tudi nima tako močnega okusa kot rjava in jo mali rajši poje.

clock-img

05.08.2009, 23:17

clock-img

soncica01

pencil-img

278

hvala za odgovore vsem trem.

clock-img

07.08.2009, 12:33

clock-img

pikolina66

pencil-img

110

no, pri nas gre najbolj v promet ajdova kaša s krompirjem in bučko al pa še kak kos mesa zraven.prosena kaša pa z različno zelenjavo, malo mešano od kolerabe, cvetače, grah, brokoli.....

clock-img

07.08.2009, 14:24

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

naša pa od vsega začetka ne mara polente na noben možni način. mela je pa rada gres (aka prosena kaša) vkuhan v zelenjavno juho. ajdovo kašo sem pa jaz delala s čežano in smo jo vsi jedli user posted image

clock-img

07.08.2009, 15:06

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz našemu kuham mlečne kaše za večerjo. Občasno dobi za kosilo z zelenjavo, ampak najrajši ima mlečne. Tudi polento naredim na mleku. To pa ima najraje, če mu zraven primešam malo hippove ali milupine mlečne kašice za lahko noč.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.8.2009 15:07:53 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem