writing-img

kašelj

clock-img

24.09.2007, 21:19

clock-img

SSARA

pencil-img

67

...komaj se "bo"pričela jesen pri nas že veselo kašljamouser posted image . kako si pomagate, da so noči lažje pri suhem in dražečem kašlju, ta velika je stara 5 let in je pričela hoditi v vrtec, mali pa 14 mesecev

clock-img

24.09.2007, 21:39

clock-img

gumbek

pencil-img

298

dam na radiator vlažno krpo nanjo pa nakapam nekaj kapljic eteričnega olja od bora pa mažem jih po prsih in zatilju z materino dušico od justa VSAK DAN preden gresta v vrtec.

Firbec sem!

clock-img

24.09.2007, 22:00

clock-img

bini

pencil-img

1623

vlažilec zraka, ki na vsako minuto ven puhne paro - zadnje dni zelo učinkovito pomaga, da mala ponoči skoraj ne kašlja al pa iz suhega hitro tisti sočni kašelj nastane...
zelo priporočam, prakticiramo že 2 leti user posted image

Svet je lep!!

clock-img

24.09.2007, 23:36

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Pri nas se ravno ta teden spopadamo s kašljem. Teta mi je dala sirup iz smrekovih vršičkov, ki ga ta mal z veseljem vsako jutro in večer eno žličko vzame ( če bi bilo po njegovo bi ga tudi celo steklenico spiluser posted image ). Moram reči, da mu je veliko bolje, pa čeprav ne vem če ravno zaradi sirupauser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

25.09.2007, 07:32

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Suhi kašelj: topel čaj+slezov sirup
moker kašelj: topel čaj+sirup za izkašljevanje (samo čez dan)

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

25.09.2007, 09:36

clock-img

s.

pencil-img

639

- krema materine dušice
- sirup smrekovih vršičkov
- sirup bršljanovih izvlečkov
- kopeli z ameriškim slamnikom ali materino dušico
- inhaliranje z slezom, čajevcem, evkaliptom, borom...
- potem pa tople obloge prsnega koša ( s toplo pleničko ali termoforjem)

Pozdravite se, vsi bolančki.

clock-img

25.09.2007, 12:42

clock-img

Pikaču

pencil-img

252

Jaz naši tamali namažem prsa, hrbet in podplate s kremo Fitobalm Bambi, dobila sem jo v trgovini Argus.

clock-img

25.09.2007, 23:25

clock-img

simona76

pencil-img

255

Tudi jaz uporabljam Fitobalm Bimbi.

clock-img

26.09.2007, 08:06

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Jap, Fitobalm Bimbi je zelo uredu. Mažemo tudi pod noskom, sedaj ko smrkamo.

clock-img

26.09.2007, 21:14

clock-img

dalin

pencil-img

1806

Jaz Žanu tudi s to kremo namažem prsa,hrbet in pod noskom.Imamo pa tudi el.inhalator in ga z fiziološko inhaliram.Se sluz zmehča in se otrok lažje izkašlja.V,največ,enem dnevu preidemo iz suhega kašlja v sočnega.No,vsaj pri nasuser posted image user posted image

Žan 27.09.2006

clock-img

27.09.2007, 11:22

clock-img

ninica04

pencil-img

514

Krema od Justa - materina dušica je ZAKON! Jst mojo malo samo namažem po hrbtu in spredaj pa 2 dni mažemo in kašlja ni več.

clock-img

28.09.2007, 22:25

clock-img

SSARA

pencil-img

67

...pri nas pa se je materina dušica od justa izkazala za slabšo kot lavandauser posted image prav tako od justa - če govorimo o suhem kašlju. To smo ugotovili v preteklih nekaj dneh. vsem hvala za zanimive odgovore.

clock-img

29.09.2007, 07:56

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

V sobi lahko ko zaspita daste pekač ali dva napolnjena z vrelim kamiličnim čajem in v prostoru nastane kamilična sopara ki kašelj omili, seveda če ne gre za kako resno obolenje.

clock-img

29.09.2007, 13:15

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Tudi mi še kar kašljamo, kljub temu da sta že 10 dni na Hikoncilu. Sem pa omenila pediatrinji, da sem jima dajala Panatus sirup ali pa slezov in mi je rekla, da škoda denarja za sirupe, ker otroku praktično ne pomagajo oz. povzročajo da se sluz zadržuje na pljučkah. To so sirupi, kateri omilijo kašelj s tem pa povzročijo , da se otrok ne izkašljuje user posted image . Posledinčno lahko zaradi tega pride do pljučnice.

Jaz sploh ne vem, kaj naj še naredim, ko pa ponoči nič ne spimo. Če eden neha kašljat pa začne drugi. Sem jima pa potem res dala Panatus, da smo vsaj nekaj časa spali. Sem pa tole zadevo s kamilicami tudi jaz slišala, da pomaga. Bom danes poskusila user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

01.10.2007, 07:13

clock-img

Majabo

pencil-img

553

kako pa pri malemu otroku ves kaj je suhi in kaj mokri kaselj?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem