writing-img

kašelj

clock-img

23.11.2007, 09:42

clock-img

travica

pencil-img

352

naša je stara 3 mesece in je prehlajena. nosek še obvladamo s pumpico, ne vem kako pa ji naj pomagam, da omilim kašelj (če sploh lahko).

clock-img

23.11.2007, 10:51

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Če kašlja, je bolje, da gresta k pediatru.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

23.11.2007, 12:21

clock-img

erna14

pencil-img

2245

IZVIRNO SPOROČILO: travica

naša je stara 3 mesece in je prehlajena. nosek še obvladamo s pumpico, ne vem kako pa ji naj pomagam, da omilim kašelj (če sploh lahko).

cim vec fizioloske v noska res ogrommmmmmno to ji ne bo skodovalo nic,zapri se v kopalnico odpri vroc tus in sedi notr(inhalacija)to delaj veckrat na dan.ce slucajno hrope pojdi k zdravniku da poslusa pljucka.zvecer ji malo privzdigni vzglavje da bo lazje spanckala.to je to

moj soncek Ziga-12.3.2007

clock-img

23.11.2007, 20:51

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

jst sm v lekarni kupila mazilo Fitobalm, ki mu ga 1-2x na dan namažem na prsi. in kar fajn pomaga.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem