writing-img

kašelj

clock-img

05.09.2010, 11:59

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

povsod po forumu so nasveti za otroke... za odrasle pa ne najdem nobenega pametnega nasveta. poleg tega moj vd mož preprosto ne zna bit bolan, zato ga je težko do česa pripravit ('se morm odvadit kašljat, mi grlo draži' user posted image )

torej, s čim si pomagat pri res suhem kašlju, ko ni pri roki nobenih sirupov in podobnih zadev? ponoč sem mu dvignila vzglavje in hotla dat tople obkladke na pljuča, pa so o tem hudo različna mnenja (pa pol sm jest začela mal ramzišljat pa do nobenga pametnega zaključka pršla). tko no, nasploh kakršen koli nasvet bi pršu prov user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

05.09.2010, 12:17

clock-img

s.

pencil-img

639

Balzamična krema iz evkalipta, bora,mete ipd. zelišč zelo pomaga. Namažeš in toplo obložiš...
Idealna za bronhitis, prehladna obolenja, kašelj, astmo pa tudi za boleče mišice. Za vse letne čase je.

...za zakomplicirane možakarje...ja, ta pa zna bit problem... če nič nočjo, naj pa kašlajo- sam jaz hočem spat :)

< Sporočilo je popravil s. -- 5.9.2010 12:29:49 >

clock-img

06.09.2010, 13:52

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Vdihavanje toplega zraka... recimo med kopanjem in/ali tusiranjem je super vlazen zrak, ki navlazi sluznico...!

clock-img

07.09.2010, 19:01

clock-img

carbene

pencil-img

143

Preveri še, če nima slučajno refluksa in ga draži želodčna kislina. Tudi kakšne alergije ni za izključiti.

clock-img

07.09.2010, 19:10

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Vdihavanje toplega zraka... recimo med kopanjem in/ali tusiranjem je super vlazen zrak, ki navlazi sluznico...!

sem ga postavla v tuš s paro, pa pravi da mu ni prijetno... vem da meni je ful, če kreham, on pa pravi da ga duši.

sicer sva doma zbrskala sirup iz smrekovih vršičkov, ga je pil 3x na dan pa pravi da je zdej mal boljše. čez dan sem mu nardila še par toplih obkladkov na pljuča pa ponoč dvignila vzglavje - kot rečeno, pravi da mu je zdej lažje...

@carbene - je čist tist 'prehladni' kašelj, sicer nima težav...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

07.09.2010, 21:07

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

sem ga postavla v tuš s paro, pa pravi da mu ni prijetno... vem da meni je ful, če kreham, on pa pravi da ga duši.

sicer sva doma zbrskala sirup iz smrekovih vršičkov, ga je pil 3x na dan pa pravi da je zdej mal boljše. čez dan sem mu nardila še par toplih obkladkov na pljuča pa ponoč dvignila vzglavje - kot rečeno, pravi da mu je zdej lažje...

@carbene - je čist tist ''prehladni'' kašelj, sicer nima težav...

Lahko da ga drazi, ker je pretoplo in zato zadusljivo... poskusita drugace, z mlacno vodo... vazno je da je vlaga! Ko je moj tak, ga vedno ko se jaz tusiram (ne maram prevec tople vode), posedem na stol v kopalnici da vdihava... ne vdihava direktne pare, je pa vseeno malce boljse!

Ce pa zelis, ga lahko das za stedilnik, ko se kej fajnega dusi... pa imas kuharja ki se zdravi z vdihavanjem vasega kosila!:D hehe...

< Sporočilo je popravil Freya88 -- 7.9.2010 21:08:50 >

clock-img

08.09.2010, 12:10

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

meni je za izkasljevanje ZAKON Fluimukan (granule) - ga ni takega sirupauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

08.09.2010, 12:12

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

aja, pa se tole: meni je oma dajala veliko zlico pogretega jedilnega olja za pozret pred spanjem user posted image  to pa umiri kaselj...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

10.09.2010, 12:52

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

aja, pa se tole: meni je oma dajala veliko zlico pogretega jedilnega olja za pozret pred spanjem user posted image  to pa umiri kaselj...

Po temle si jaz niti ne bi vec upala kasljat... ogabno...!:D pa je res pomagalo al kaj???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem