writing-img

kašelj in bolečina med rebri

clock-img

06.12.2007, 07:32

clock-img

mika

pencil-img

6485

pozdravljeneuser posted image

kašelj me mori že enkaj časa, vmes je bilo bolje, tri dni nazaj pa se je spet začelo. zraven se je pojavila bolečina med rebri, na boku. bolečina se stopnjuje in me že pošteno boli, ko se malo napnem, kihnem, zakašljam, boli me pa tudi na dotik.

a je imela katera kaj podobnega?

saj bi šla k zdravniku, pa imam danes s hčero sistematski pregled, tako da bom  šla jutri

clock-img

06.12.2007, 07:56

clock-img

melanija

pencil-img

934

Jaz sem si s kašljanjem tri leta nazaj počila rebro. Med kašljanjem me je tako zvilo, da sem se mogla vležt na tla da je bolečina minila. Slikanje je to potrdilo.

Tudi jaz sem en mesec nazaj kašljala kot nora. Meni je to pomagalo: žajbelj na mleku kuhan in potem ga sladkaš z medom in ga zelo pogosto na dan grgraš. Če ne maraš ni treba piti, pa med na žličko in počasi topiš v ustih, tudi pogosto na dan, veliko toplega čaja, pa kakšni vitamini.

clock-img

06.12.2007, 08:38

clock-img

mika

pencil-img

6485

Jaz sem si s kašljanjem tri leta nazaj počila rebro. Med kašljanjem me je tako zvilo, da sem se mogla vležt na tla da je bolečina minila. Slikanje je to potrdilo.

user posted image user posted image user posted image ne ga lomit, tud to je možno?

hvala za nasvet, imam žajbelj tako, da si bom naredila napitek 

clock-img

06.12.2007, 08:51

clock-img

Anonimen

Pa med uporabi,če ga imaš.

clock-img

06.12.2007, 08:58

clock-img

qwasy

pencil-img

234

Rebro zlomila! Pa sem mislila da JAZ kašljam....

clock-img

06.12.2007, 12:20

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

bolečina v pljučih je ponavadi znak bakterijske okužbe, ki lahko sledi v pljučnico. če se ti slabša, potem bi bilo dobro k zdravniku.

iz malega zraste veliko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem