writing-img

kašelj med spanjem

clock-img

07.11.2007, 10:24

clock-img

sarka

pencil-img

45

Moja 9-mesečna punčka je že par dni prehlajena, ima zamašen nosek. Čez dan oziroma ko je pokonci, nič ne kašlja, ko pa spi pa ful. Sem probala že z dvignjenim vzglavnikom in z inhaliranjem v kopalnici, pa ni nič boljš. Nosek pucam s fiziološko in pumpico, sam včasih s pumpico nič ne potegnem.

A mi lahko daste še kakšen nasvet, a bi mogla it mogoče k zdravniku, sam vročine nima, tako da verjetno ni potrebe. Najbolj me skrbi ta kašelj, a se mogoče dobi kakšen sirup za tako starost ali kaj drugege?

clock-img

07.11.2007, 10:36

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Pokliči P in vprašaj za nasvet. Nikoli ne veš.

Pa pazi, da v sobi kjer spi ni preveč suh zrak. Kakšen vlažilec zraka, ali pa mokro krpo na radiator. 

Srečno. user posted image

clock-img

07.11.2007, 10:43

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Za pomiritev kašlja ji lahko daš slezov sirup. Mogoče pa le ne bi bilo slabo, če se gresta pokazat k pediatru. 

clock-img

07.11.2007, 10:57

clock-img

lex

pencil-img

6532

Moji puci stari 5 mesecev je najbolj pomagalo dvignjeno vzglavje in timijanov čaj pod posteljo, da se je paril in vlažil prostor.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

07.11.2007, 12:18

clock-img

Clody

pencil-img

578

Jaz sem našemu ko je bil toliko star zvečer dala kar kaplico operila po nasvetu pediatra, da smo vsaj spali!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

clock-img

07.11.2007, 12:47

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Kašlja najbrž zato, ker se ji zgoraj v nosu nabira sluz. Sluz potem polzi po grlu navzdol in draži. Poleg tega zaradi zamašenega nosu diha skozi usta, kar jo še bolj draži. Sirupi proti kašlju ne pomagajo. Najbolj pomaga veliko piti, vlaženje prostora, pucanje nosa...

Če se ti zdi karkoli narobe, da predolgo traja in da preveč kašlja pojdi k zdravniku da ji posluša pljuča.

moj ima trenutno dolgotrajen prehlad, kašljal je dva dni non stop, podnev in ponoč. Sem ga peljala k zdravnici in kašelj je bil samo posledica draženja grla, ko se je iztekala sluz+suho grlo.

clock-img

07.11.2007, 12:47

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Našadva imata iste probleme. Po moje je fora v tem, da ker imajo zamašen nosek, dihajo skoz usta in posledično kašljajo zaradi suhih ust. Jaz jima pripravim karamelno mleko in ko vidim, da katerega draži kašelj, dam požirek in je mir.
Poskusi.

MONTIGNAC

clock-img

07.11.2007, 14:59

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Naty-taja kako pa pripraviš karamelno mleko?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem