writing-img

kašelj za znort

clock-img

18.11.2008, 20:15

clock-img

Nann

pencil-img

16

Kaj naredit, ko ti otrok ponoči oz. ko gre spat in se telo umiri kašlja tako grozno, da se kar davi? Čez dan mogoče parkrat nekaj pokašlja ko pa gremo spat pa je katastrofa. Delamo inhalacije in imamo prospan, ampak men se zdi, da to nič ne pomaga.

clock-img

18.11.2008, 20:31

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Suh kašelj? Če je odgovor ja, potem ga mogoče nekaj draži/žgečka. Naša je kašljala ene dva tedna na polno (suh kašelj), ko sem nekje prebrala, da je mogoče kakšna alergija... Zvečer sem ji dala pol tabletke Claritina in ponoči ni 1x zakašljala. user posted image

clock-img

18.11.2008, 21:27

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Jaz sem naši dajala 3x na dan slezov sirup in slezov čaj. V tej kombinaciji se je kašelj umiril.

Pa probaj uporabiti kak vlažilec zraka, ker zdaj ko se kuri zna bit zrak zelo "suh".

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

19.11.2008, 07:45

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

tudi jaz vedno uporabim slezov sirup in z materno dušico od justa ga namažem .... kaj pa če je presuh zrak in ga to draži

clock-img

19.11.2008, 09:01

clock-img

karin412

pencil-img

747

Pri nas tudi kašljamo. Prospan ne pomaga nič. Zaenkrat samo inhalacije z evkaliptusovim eteričnim oljem pomagajo, samo to je za večje otroke-mlajšega, ki je star 15 mesecev, ne morem pripravit, da bi dihal paro. Sleza pa nisem provala. Bom še.

clock-img

19.11.2008, 10:04

clock-img

Čupka

pencil-img

666

Vlažit zrak v prostoru! To je sedaj v sezoni ogrevanja nujno potrebno.

Če kašlja že dlje časa je alhko tudi kak tak razlog, kot alergija na prah in pršice, ki se najraje zadržujejo ravno v ležiščih, blazinah, odejah.
Lahko pa tudi zaradi preveč želodčne kisline. Ko se otrok uleže, se razliva iz želodčka po požiralniku in med drugim tudi sili na kašelj.

Najbolje, da povprašaš pri pediatru.

clock-img

19.11.2008, 10:15

clock-img

rose

pencil-img

276

Naša je tudi tako kašljala in večinoma samo ponoči. Noben ni spal. Kaj smo naredili? Vlaženje zraka, inhalacije, nos smo ji pucali s fiziološko (čeprav ni imela ful polnega) in mazanje s kremico po prsih - ne vem kako se imenuje. se dobi v lekarni in je za dojenčke in umirja kašelj. Kašelj se je pa nehal.

clock-img

19.11.2008, 14:30

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Se podpišem pod rose....suh kašlej, samo ponoči....ne vem, nam pomagajo edino inhalacije(jaz dam kar fiziološko notri) in sicer 2x dnevno po 5 minut in v 3 dneh se izlušči, je pa šlo že enkrat tako daleč da mo v bolnici pristali, tako da zdej ko začne takoj začnemo z inhalacijamoi, pa po prsih tudi mažem z eno kremo, ja. 

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem