cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kašice baby love

clock-img

11.12.2009, 17:21

clock-img

mini86

pencil-img

6050

a katera uporablja kašice od baby love od dm-a..kako ste zadovoljne z njimi in katere okuse mate oz majo vaši sončki radi..v pon. grem v nabavo pa mau kolebam med baby love pa hipp (ker mam glih bon).sj nakoncu je vrjetn hipp z bonom glih taka cena kokr baby love..tko da me zanima bl okus pa kako se mešajo pa vse..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

11.12.2009, 17:34

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Jaz sem pri ta drugem otroku kupila Babylove vanilijo - njemi, sem celo sama pojedla, ker on ni bil nek jedec, pa da se ne pokvariuser posted image

Mešajo se pa z vodo, kar je meni najbolj simpl.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

11.12.2009, 17:42

clock-img

meduzica

pencil-img

359

naš obožuje (kolikor je to pri njem možno ker ne mara zares GH user posted image ) 3žitno ponozrnato kašicood babylove (polnozrnate ovsena, ječmenova in pirina moka) pa še fajn je za prebavo

clock-img

11.12.2009, 18:16

clock-img

naomy

pencil-img

151

to je pa zelo dobro vprašanje, ki zanima tudi mene. user posted image

kakšne izkušnje pa imate z njihovimi sadnimi in zelenjavnimi kašicami?

clock-img

11.12.2009, 18:53

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

sadne so superuser posted image  Naš jih ma rad, pa ni ne vem kak jedec...Una z jabolkom in pšeničnimi kosmiči je nam najboljš ker je fajn nasitna in še okusna. Za zelenjavne pa ne vem, ker mamo vrt in mu kuham domače kašice.

clock-img

11.12.2009, 19:34

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

naša milupe in hippa ne mara. DM so edine ki jih še kolikor toliko j. vanilija in banana sicer, druge ji pa ne dišijo. drugo so žitni kosmiči - te je od vseh vse v mleku kot gostilo. nimajo okusa niti sladkorja.
verjetno jih ima zato zelo rada te žitne kosmiče v čežani ali kompotu s cimetom - jo dodam da kompotno vodo naredim v kašo. temu pravi naj skuham jabolko kašico user posted image bi dala not še rozine in suhe brusnice ter suhe marelice v kompot, samo dama ne mara..

aja, jaz govorim o kašah/kosmičih, ki se mešajo z vodo. une zelenjavne in sadne že pripravljene kaše pa ne vem, ker naša nikoli ni marala teh kašic - bilokerih, in nimam pojma o teh..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 11.12.2009 19:36:12 >

clock-img

11.12.2009, 20:52

clock-img

Greenie

pencil-img

234

Naša ima kašice Babylove v steklenih kozarčkih zelo rada (še posebej tisto s paradižnikom in nudelnji in sadne kašice). Mlečne kašice ki se mešajo z vodo ima pa rada tako tako, jih je  vendar ima raje od Beautybaby ali Hippa ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem