writing-img

kašlja ali sopiha??

clock-img

02.02.2007, 08:41

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

moj dojenček danes kašlja, oz ko se skašlja je kakšnih 5 minut dobr potem pa začne sopihat in spet kašlja (kašlja pa to kot odrasel fulll) drugače je dobre volje, kako mu naj pomagam, za zdravniku pomoje ni...nevem no.. kaj mu naj user posted image user posted image  , a mu devam na prsa termofor, mu naredim savno, kaj??

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

02.02.2007, 08:45

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Poskusite navlažiti zrak v sobi s kamilično soparo. To naredite tako, da skuhate kamilični čaj in ga vrelega polijete na pekač ali dva ki ga date v sobo, ko dojenček spi. Seveda ne vem ali se že samostojno plazi (da vam ne pade v čaj), ampak zadeva je učinkovita (soba mora biti manjša).

clock-img

02.02.2007, 09:50

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

zdaj sem videla da ima tudi drisko, pa je dojen...(sam to ima verjetno od mene, ker sem jo jaz tudi imela pa še bruhala sm)...bom naredila to s kamilicami!!

aja star je pa dobre tri mesece

< Sporočilo je popravil _andreja_ -- 2.2.2007 9:51:03 >

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem