writing-img

kašne copatke nosijo vaši doma

clock-img

24.03.2006, 09:20

clock-img

Anonimen

mi smo do sedaj imel skos tiste nogavičke z usnjem spodej in so majka. navdušena sem nad tem da je kot bi bila bosa, pa še vedno so topli. zdaj pa jih je prerasla in novih nikjer več ne dobim - imeli so jih v pikapolonici v kranju, pa jih zdaj nimajo več..oz nimajo št 24/25 katero bi rabila - mogoče bi lahko katera v vaši lohkalni pikapolonici pogledala če jih imajo??!!!

drugače pa kaj imam še na izbiro - cicibank ne maram ker imajo trd podplat, prav tako nobenih pami variant ker ji nogica popolnoma zašvica. ima tut ene une zajčke oz miške - te ji pa karnaprej padajo dol. kaj mi še prostane?

clock-img

24.03.2006, 09:48

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Vse, samo svojih neuser posted image  Ma res! Takoj obuje naše copate in raca okoli....da bi pa svoje zajške nosila pa ni šans. V sekundi so sezuti. Tako bolj prakticiramo debelejše nogavičke z bremzicami.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

24.03.2006, 10:12

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ko je začel hodit, je imel samo nogavičke, potem Cicibanove, pa je imel čist prepotene nogice, poleti je bil bos, čez zimo je nosil ene noname copate, ki jih je zgrizel user posted image , zdaj bo spet bos, ko bo toplo.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

24.03.2006, 10:31

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Pri nas je kar mrzlo po tleh (stara gradnja, brez izolacije) zato ima copatke. Pred kratkim smo mu kupili ene Superfitove, ki imajo zelooo prožen podplat, pa še "zračnike" v podplatu. Zgleda, da pomagajo, saj nima več prešvicanih nogic, ko se sezuje, kar se je prej dogajalo v Cicibanovih copatih.

clock-img

24.03.2006, 11:14

clock-img

katarina j.

pencil-img

194

nogavičke z bremzicami!!! Zajčki so pri nas zakon, ampak šele nekje od 3 leta naprej.

clock-img

24.03.2006, 13:04

clock-img

Anonimen

Mi smo imeli prej skozi tiste usnjene, kot telovadne, samo malo bolj tople, iz Alenke na Gregorčičevi. Saj veš, tam, kje je včaish bil Merkur Šport. Malo prej, v isti stavbi. Pa v Kopitarni Senica v Merkurju na Primskovem imajo tudi njihove copate. Te se meni zdijo v redu. Tibor jih ima za v vrtec, za doma ima zdaj natikače.

clock-img

24.03.2006, 13:28

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Naš ima kar štumfe z bremzami. 

clock-img

24.03.2006, 13:42

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Zajce, če jih ne zbrca, sicer pa bremzice. Za v vrtec ma pa zdej kr ene nizke, take mrežaste Fisher Price sandalčke. Ful so fajn, ker ji nogica ne švica. V zajcih ima tudi ponavadi morko...

clock-img

24.03.2006, 13:49

clock-img

Anonimen

Ima Cicibanove ta nizke copatke- izgledajo kot sandalčki in niso tako zaprti, tako nogica nič ne švica. Sem mu pa prejšnji teden kupila copatke na podoben sistem, kot so zajčki, pa so luštni. Zaenkrat jih še ne sezuva.

clock-img

24.03.2006, 13:55

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Pri nas v Radovljici je ena trgovina, kjer imajo te copatke. Bom šla mogoče popoldan pogledat, če imajo to številko, pa ti potem javimuser posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

clock-img

24.03.2006, 14:04

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Mi imamo Cicibanke, pa smo resnično zadovoljni...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

24.03.2006, 14:32

clock-img

KODA

pencil-img

4015

ABS nogavičke.
Zadnjič sem jim kupila od Alber"s-a nogavičke,ki imajo na podplatu gumo.Super zadeva.Ne drsi in je toplo.V Intersparu so jih imeli za 1450 sit.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

24.03.2006, 15:03

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Navadne nogavice, ker ga tiste z bremzicami motijo-zgleda da tak fejst čuti tisto al kaj.user posted image Poleti je bil in bo bos ali pa navadne nogavičke. Imamo pa kar toplo doma.

Smo pa nekaj časa imeli kar tiste navadne gimnastične copatke.

clock-img

24.03.2006, 19:33

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Bobux so zakon!

clock-img

24.03.2006, 21:37

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Naš ima superfitove copatke - imajo prožen podlat in noga se nič ne poti v njih.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

25.03.2006, 13:39

clock-img

krauca

pencil-img

100

Kje pa dobiš tele bobux? A so to copatki ali čevlji (na internetu piše: shoes, zato vprašam)?

clock-img

25.03.2006, 21:00

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

To so copatki, čisto mehko usnje nori vzorci, ne drsijo.Jaz jih kupim pri Schmidu v Celovcu.Dobijo pa se tudi drugje po Avstriji.

clock-img

26.03.2006, 00:13

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Te z usnjenim podplatkom copatke ima H&M, jaz jih običajno kar tam kupim. Full imajo lušne! Sicer ima doma trenutno aFisher Price sandalčke za vrtec pa Cicibanke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem