writing-img

kahlca

clock-img

12.11.2005, 15:10

clock-img

SIMONA -21

pencil-img

6

Punce ,svetujte mi, katera starost je primerna za otroka, da ga začneš privajati na kahlco? Naš malček je star eno letouser posted image .

čao

clock-img

12.11.2005, 17:02

clock-img

sarči

pencil-img

370

jST JO UVAJAM ŽE OD 6 MESECA DALJE,ZDAJ ŽE SAMA DOSTIKREAT POKAŽE DA JO TIŠČI KAKAT,JO PA DAM VSAKO JUTRO IN SE VEDNO POKAKA IN ŠE VEČKRAT NA DAN,TUDI LULA ŽE NOTER VEDNO KO JO PRISTAVIMuser posted image
Sori za črke,ma se mi ne da še enkrat pisat.
Ti jo kar dej uvajat že,čeprav pravjo da dokler otroku ne kapne kaj naj tam počne ne bo nič,pa vseeno raje prej kot pa pozneje.

clock-img

13.11.2005, 15:42

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Našedva sta na začetku jemala sedenje na kahlici,kot eno vrsto igre.Ko sta shodila sta že vedela zakaj se uporablja.K ničemur jih pa nismo silili..

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

13.11.2005, 18:48

clock-img

Anonimen

Take bedarije pa že dolgo časa nisem prebrala!

clock-img

13.11.2005, 20:29

clock-img

Anonimen

Sorrčy, ampak take neumnosti pa še ne!!!!!!-da otrok pri 6.mesecih pokaže, da ga kakat!Ja polula al pa pokaka se ker je slečen in mu je malo mrzlo.Si me pa nasmejala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Preberi malo strokovne literature, saj ima lahko otrok zaradi przgodnjega uvajanja na kahlico kasneje hude probleme z odvajanjem.Če pa misliš, da je prav pa kar pogumno naprej, hahahha...user posted image

clock-img

14.11.2005, 08:52

clock-img

SABILA

pencil-img

275

ne vem no, sestrična je svojo hčero odkar se spomnem začela devat na kahlco pa se je velikokrat pokakala polulala pa skor vedno, tk da ne vem v čem je to slabo. se pa je planičk (mislim da glih zaradi zgodnjega uvajanja ) rešla prej kot pa ostali.

a ti misliš da bi bil otrok "odvisen" od kahlice.user posted image user posted image user posted image user posted image to je smešno ne to da bi prezgodi uvajala kahlico

vsak dan je lahko nov začetek tistega česar si želiš da še lahko narediš v življenju!

clock-img

14.11.2005, 11:39

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

Naša mala od pribl. 10. meseca kaka v takole: http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/2476
Je res super. Jaz jo vsak jutr dam gor in se polula, drugače pa jo dam, ko vidim, da se napenja. In že 1 mesec ji ni ušlo v plenico.
Ta kahla ji je všeč, ker se zamoti z ročaji - sem jo dala na eno navadno kahlo pri kolegici, pa sploh ni hotla gor bit.

clock-img

17.11.2005, 10:33

clock-img

sarči

pencil-img

370

Selena in anonimna,že k ste tako pametne poglejte še enkrat kaj sem napisala-PRI DESETIH MESCIH MI ŽE POKAŽE DA JO TIŠČI KAKAT S TEM DA KLIČE MAMA IN SE NAPENJA!
Če se vama zdi to smešno se kar lepo smejte naprej gospodičniuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem