writing-img

kahlica za fantka

clock-img

16.11.2007, 21:50

clock-img

blak

pencil-img

660

Pozdravljene mamica fantkov,

dajte mi prosim povedat, kako je s tem lulanjem na kahlici. Naš 19m je začel spoznavat kahlico, a kaj ko mu gre vedno skoraj vse ven. Luleka usmerimo proti dol, nogice stisne skupaj, a ko lula, se mul lulek mal dvigneuser posted image in evo vse je zunaj. Imamo pa eno kahlico iz Mullerja-neki poceni varianta- in še eno tej podobno. Obe imata spredaj malo dvignjeno a očitno ne dovolj. Danes sem pa v BC gledala eno od Bebe confort-a, ki se mi je zdela malo boljša, a vseeno sprašujem za izkušnje.

clock-img

16.11.2007, 21:52

clock-img

lex

pencil-img

6532

naš sede noče lulat, ampak mu je potrebno luleka "namontirat" tako da lula stoje, tak ko ati

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

16.11.2007, 22:00

clock-img

blak

pencil-img

660

user posted image
Joj, sam naš se s kahlico šele spoznava. Tudi kakšno knjigico prebere, kako zapoje, malo podebatira... Poleg tega pa naš tata ponavadi lula sede... pa da se ne bo spet vnela debata o sedečih lulajočih možihuser posted image

clock-img

16.11.2007, 22:12

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Mi smo našega učili, da si je luleka sam potisnil dol in držal, se je kar hitro navadil, čeprav je najraje lulal stoje kot oči, pa komaj je z lulekom segel čez rob školjke...to je bilo smeha... 

clock-img

16.11.2007, 22:26

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Mi pa s tem nimamo problema, ker pri treh še vedno lulamo v plenice. user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

16.11.2007, 22:27

clock-img

Maco

pencil-img

85

Mi imamo kahlico od bebe conforta (je spredaj in zadaj malo dvignjena, cena je cca. 10,00€) in je user posted image . Čim gre naš mali na kakšno drugo kahlico je mokro vsepovsod naokoli bolj kot v kahlici.

clock-img

17.11.2007, 09:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Maco

Mi imamo kahlico od bebe conforta (je spredaj in zadaj malo dvignjena, cena je cca. 10,00€) in je user posted image . Čim gre naš mali na kakšno drugo kahlico je mokro vsepovsod naokoli bolj kot v kahlici.

isto user posted image

clock-img

17.11.2007, 09:56

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Naš ima kahlo iz Spara, OK Baby se imenuje in je tudi dvignjena spredaj in zadaj. Boste morali preurediti toaletne prostore user posted image user posted image user posted image .

clock-img

18.11.2007, 12:37

clock-img

blak

pencil-img

660

Ok, bebe confort prodan.user posted image

Hvala vsem za odgovore.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem