writing-img

kaj berete?

clock-img

18.04.2005, 15:09

clock-img

Teya

pencil-img

1051

odločila sem se ukinit vse te španske limonade in namesto tega raje spet kaj dobrega prebrati :bravo:
zdaj bi pa rabila vaša mnenja in nasvete....:ups:
kaj berete? mogoče katera je vaša najljubša knjiga? mogoče avtor? skratka... karkoli bi o tej tematiki hoteli povedati, povejte!

hvala in lep dan vsem! :rozica:

clock-img

18.04.2005, 15:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.04.2005, 15:28

clock-img

Aljakop

pencil-img

262

hellow

za zabavo oz. razvedrilo priporočam Dnevnik Hiacinte Novak v vseh treh edicijah! Jaz sem skor umrla od smeha..:)-:)-:bravo:
drugače pa odvisno kaj rada bereš, jaz imam najraje take lažje prebavljive stvari, mogoče v dnevniškem zapisu ( Jadran Krt pije kapučino, recimo ) ali zabavne ( Jack $ Amy ), biografije, potopisne reportaže ( od Flisarja so zelo fajn! )
Ampak HIacinta pa res rula!!!

clock-img

18.04.2005, 15:30

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jaz sem navdušena nad ruskim pisateljem Borisom Akuninom, en njegov roman je (celo) preveden v slovenščino.

sicer pa berem, kar mi pride pod roko, moram se lotit Da Vincijeve šifre. da vidim, kaj je tako obnorelo ljudi.

clock-img

18.04.2005, 15:58

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Meni je do srca segla knjiga, ki sem jo nazadnje prebrala!
Naslov ima: Za šus prodam mater, od ene slovenske avtorice (Če je katera iz Kopra, mislim da je bila gospa včasih ravnateljica Gimnazije Koper).
Je napisana po resničnih dogodkih, na momente zelo kruta, vendar lepa.

clock-img

18.04.2005, 16:04

clock-img

cinca

pencil-img

18

Čao

Kar lepo pot pod noge pa v knjižnico, potem boš pa že videla, na kateri oddelek te bo potegnilo.
Lp

clock-img

18.04.2005, 16:08

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Don Camillo, Tam, kjer kesude cveto, Grenko morje.

clock-img

18.04.2005, 16:10

clock-img

Teya

pencil-img

1051

hvala vsem :rozica:....
bom upoštevala vaše predloge in se pridno lotila branja zgoraj naštetih predlogov 8)
drugače pa sem na šus prebrala vsa dela sidney sheldon, je zame pravi car :bravo:.....zdaj, ko sem ostala brez njega, bi mogoče pasal vsaj kaj njemu podobnega :)....
pozna katera?

clock-img

18.04.2005, 16:47

clock-img

neja

pencil-img

764

Trenutno berem Hiša na Tari od Maeve Binch. Ful dobra knjiga. Drugače pa najboljša knjiga do sedaj, ki sem jo prebrala je od Consalika in sicer Ognjeni cvet pozabljenih. LP:)

clock-img

18.04.2005, 16:59

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Odkar sem rodila, sem nekako zanemarila branja in dlje od trača ne pridem :(,
knjige, ki so name naredile vtis;
E. Flisar; Čarovnikov vajenec, Tolkien; Gospodar prstanov, Lidija Asta; Lidija ali avtobiografija neke tridesetletnice(je polni naslov, če me spomin ne vara...),
Celestinska prerokba 1. knjiga(ostale so kar nekaj...), Taisha Abelar; Prehod vračev,
potem vsi potopisi Alme Karlin (priporočam!!!),
pa kakšne zanimive in "umazane" avtobiografije , ali biografije, pa ne mislim na Plestenjaka :)-,
poezija Ivana Minattija 9nebesa,
skratka, gradiva, kar češ, samo časa je premalo...

clock-img

18.04.2005, 17:16

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Joj Neja! Sam ne mi s Konsalikom, sem prebrala tud jaz Ognjeni cvet pozabljenih v treh dneh, podnev in ponoč, ker mi je bla tok kul!

clock-img

18.04.2005, 17:34

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Marry clark Higgins,Konsalik, Victoria Holt, Danielle Steel itd.
:rozica:

clock-img

18.04.2005, 18:22

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Trenutno berem Jadran Krt pije kapučino.
Pred kratkim prebrala še:
- Trije v postelji
- Zlikane gube, štrleči balkoni
- Dnevnik varuške
- Da Vincijeva šifra
- Očarljivi skupiski samomor
- Zajčje leto

LP

clock-img

18.04.2005, 18:35

clock-img

Teya

pencil-img

1051

al1, a lahko poveš kaj več o "očarljivem skupinskem samomoru"......
že večkrat sem slišala za to bukvo, pa mi še ni uspelo do nje prist....

clock-img

18.04.2005, 18:44

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Avtor je Paasilinna. Je ena taka fina zgodba, vmes se narežiš, malo ti da tudi misliti. Prebrala sem tudi njegovo Zajčje leto (tudi priporočam), sedaj pa imam doma tudi Gozd obešenih lisic.

V glavnem - priporočam.

clock-img

18.04.2005, 20:18

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Paerl Buck: Dobra zemlja. Se pa potem žal sprašuješ, če so otroci res vredni vsega odrekanja, skrbi..., ker glavni lik dobi ob koncu kamen v hrbet. Zanimivo.

clock-img

18.04.2005, 21:15

clock-img

Anonimen

definitivno: Da Vincijeva šifra ali pa Zoe Valdes: Dala sem ti vse

clock-img

19.04.2005, 11:52

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Preberi tisto knjigo od karmen bin ladin ki govori o živlejnu v savdovski arabiji močno priporočam meni je bila zelo super

clock-img

20.04.2005, 15:42

clock-img

Anonimen

Meni pa je ful dobra avtorica Victoria Holt (skoraj prebrala vse njene knjige), Amanda Quick (če želiš veliko romantičnih ljubezni in strastni seks;)), Tami Hoag - Tiha voda:bravo:, Daniele Steel. Pa knjiga Trije v postelji je ful super, ravno pravšnja za novopečene mamice. Se kar poistovetiš z glavno osebo.

Veselo branje. Jaz bi tudi, pa nimam časa, ko pa ga imam malo, pa čepim na RR.:)-:)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem