writing-img

kaj bi to bilo...

clock-img

25.03.2005, 09:10

clock-img

lucika

pencil-img

2357

vem, da se slisi totalno zmešano, pa bom vseeno poskusla vprašat....
torej. dojencka delama ze od septembra. vsak mesec razocaranje. tudi ta. m sem koncala v soboto. bila je normalna, tak bolj švoh, kot ponavadi. ampak...še vedno imam občutek, kot bi imela m. me nekaj zvija, špika...tak obcutek kot ga imam prva dva dni m. ponavadi se neha prej kot m, zdaj pa se kar traja,...
drugega nic, razen slabosti tu in tam, pa pomladne utrujenosti...nobenih drugih znakov na podvozju, samo tega cudnega obcutka.

sprasujem vas, ker tule gor pa resnicno preberem vse živo. ene imatem se med nosecnostjo, ene....vse je mozno, ne? torej, kaj mislite?

lepe praznike!

clock-img

25.03.2005, 09:12

clock-img

Mikec

pencil-img

63

Naredi test, zelim ti :modri::roza:..
Ce pa crtic ni se pa vcasih pojavijo tudi znaki nosecnosti zaradi prevelike zelje po njej...
Upam da to ni to...
Torej zelim ti :modri::roza:

Lp

clock-img

25.03.2005, 12:53

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

lucika, tukaj še ena taka. Pred 3 dnevi se ta hudič od m nehala tečt, ampak mam še zmer tako rahlo bolečino v spodnjem delu trebuha.

Ma bi mogla it po test, pa kar nimam poguma, da ne bo spet razočaranje.

bomo kr pestke držal :miska::miska::miska: pa čin čin na :modri::roza:!

clock-img

25.03.2005, 13:46

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Vaju čisto razumem, ampak če želita vedeti pri čem sta, bosta mogle po test stopiti...

Če še nista pripravljeni na rezultat, pa še počakajta s testom, če sta srečki :nosecka: potem bosta do prvega pregleda že ugotovili rezultat :)

Držim :miska: za :modri::roza:

clock-img

25.03.2005, 13:49

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

No tud jst sm mela take filinge - pa še žejna na kubik sm
bla zravn, pa skoz sm lulat hodila. Test je biu negativn.

Več sreče prihodnjič - vama pa držim pesti.

clock-img

25.03.2005, 23:21

clock-img

lucika

pencil-img

2357

ma neeeee, nisem misla tako, da mi zdaj prepokujete če sem ali nisem...

toliko, ce je kaka taka, ki je mela m, pa je bla noseca. skor ne upam upat, da bi bla glih jaz men tistimi nekaj, ko jim je to uspelo. pa ce je katera taka, kak je sploh zvedla, da je noseca?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem