cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj bi to bilo,

clock-img

10.07.2008, 13:36

clock-img

pufka

pencil-img

155

popadki? Ponoči in do jutra se imela krče,na vsakih 20 min so me zbudili. Zdaj pa nič več? Noseča sem 36. tednov. Se je keri zgodilo kaj podobnega in ve kaj naj bi to bilo? Me je že malo kr strahuser posted image

clock-img

10.07.2008, 13:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.07.2008, 13:42

clock-img

Anonimen

lažni popadki

clock-img

10.07.2008, 14:00

clock-img

mihaelao

pencil-img

66

Ja, najbrž lažni popadki, ampak bodi vseeno pozorna ... Telo se pripravlja, 'vadi' user posted image

Nič ni lepšega od današnjega dne ...

clock-img

10.07.2008, 18:13

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Ja to bodo kar lažni popadki. Njihov efekt je pozitiven, prenašanje pa kar neprijetno. Jaz imam že cel teden na 3-4minute lažne popadke, predvsem ponoči. Sicer sem že v 39 tednu in prvo noč sem že šla v porodnišnico, ker sem mislila da gre že zares. Pa so me potolažili, da bi bilo fino še malo počakat, ker morajo le-ti še narediti svoje poslanstvo, da se začne maternični vrat mehčat in odpirat. No in rezultati so, ne veliki so pa. Tako da bodi vesela, da jih imaš, ker telo tako pripravljajo na lažji porod.

clock-img

11.07.2008, 13:02

clock-img

pufka

pencil-img

155

In kak dolgo trajajo lažni popadki? Danes me že šipa po desnem jajčnikuuser posted image  Mislite da je kaj narobe?user posted image

clock-img

12.07.2008, 21:24

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Mislim, da ni nobene panike, lepo počakat, če čutiš normalno gibe, potem je vse o.k.

clock-img

13.07.2008, 21:51

clock-img

urši*

pencil-img

1037

Popadki ja, ampak js bi se vseen šla pokazat!

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

clock-img

14.07.2008, 17:55

clock-img

pufka

pencil-img

155

Če pa traja samo ponoči,mi je nerodnouser posted image bojo misli da ga že hočem ven spravituser posted image user posted image user posted image  Po moje so to živciuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem